Το σκάνδαλο Κάμινγκς γίνεται τηλεοπτική σειρά


Σάλος έχει προκληθεί στη Βρετανία από τη συμπεριφορά του συμβούλου του Μπόρις Τζόνσον Ντόμινικ Κάμινγκς, ο οποίος παραβίασε την καραντίνα του κορωνοϊού.

Ο Κάμινγκς, ο οποίος νόνησε από τον ιό και είναι είναι το δεξί χέρι του Βρετανού πρωθυπουργού, ταξίδεψε σε απόσταση 260 μιλίων, από το σπίτι του, στο Λονδίνο έως το Ντέραμ τον Απρίλιο, με τη σύζυγό του, Μέρι Γουέικφιλντ, η οποία επίσης είχε συμπτώματα κορωνοϊού και τα παιδιά τους. Επίσης πιάστηκε να έχει κάνει ένα ταξίδι 30 μιλίων από το Ντέραμ, στο κάστρο του Μπάρναρντ στα γενέθλια της Γουέικφιλντ, και ισχυρίστηκε ότι είχε σκοπό να δοκιμάσει την όρασή του, η οποία υπέστη προβλήματα ως αποτέλεσμα του Covid-19. Η παραβίαση των κανόνων καραντίνας κυριάρχησε στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων στο Ηνωμένο Βασίλειο για μέρες καθώς άτομα απ’ όλο το πολιτικό φάσμα ζήτησαν την παραίτησή του.

Το BBC τώρα εκφράζει ενδιαφέρον να αναλάβει την παραγωγή τηλεοπτικής δραματικής σειράς βασισμένης στην υπόθεση Κάμινγκς. Ο Πιρς Βένγκερ, υπεύθυνος προγράμματος του BBC, ρωτήθηκε από συντάκτη του περιοδικού The Radio Times εάν ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός θα εξετάσει το ενδεχόμενο να αγοράσει τα δικαιώματα για τη μεταφορά της ιστορίας στη μικρή οθόνη. «Στα σωστά χέρια, ναι» απάντησε.

Τον Ντόμινικ Κάμινγκς έχει ήδη υποδυθεί στην οθόνη ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς στη μίνι σειρά του Channel 4 «Brexit: The Uncivil War».


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ