Το Percy Jackson γίνεται τηλεοπτική σειρά από το Disney+


H σειρά βιβλίων Percy Jackson του συγγραφέα Rick Riordan, αποκτά την τηλεοπτική μεταφορά της, μέσω της streaming υπηρεσίας Disney+.

Tην ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο συγγραφέας μέσω Twitter:

Δύο βιβλία (Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief  και Percy Jackson: Sea of Monsters) του Riordan έχουν ήδη μεταφερθεί στον κινηματογράφο, με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό Logan Lerman, αλλά η Disney δεν έχει ανακοινώσει ακόμα κάποιο όνομα από το καστ που θα συμμετέχει στη σειρά.

Στην υπόθεση, ο επιρρεπής σε μπελάδες Percy Jackson, αντιμετωπίζει προβλήματα στο σχολείο, αλλά αυτό είναι το λιγότερο που θα έπρεπε να τον απασχολεί. Αν και βρισκόμαστε στον 21ο αιώνα, οι Θεοί του Ολύμπου μοιάζουν να έχουν ξεπηδήσει από τα βιβλία μυθολογίας του Percy στην πραγματική ζωή. Ο Percy μαθαίνει πως ο πραγματικός του πατέρας είναι ο Ποσειδώνας, Θεός της θάλασσας, πράγμα που σημαίνει ότι ο Percy είναι ημίθεος. Παράλληλα, ο Δίας κατηγορεί τον Percy για την κλοπή της αστραπής του, η οποία αποτελεί όπλο μαζικής καταστροφής. Μια μεγάλη περιπέτεια, που κρύβει αμέτρητους κινδύνους, μόλις ξεκινάει.

Το επόμενο διάστημα θα σας μεταφέρουμε νέες πληροφορίες.


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ