Το ντουέτο του Game of Thrones πηγαίνει στη σειρά Lord of the Rings;


Οι David Benioff και D.B. Weiss, το συγγραφικό δίδυμο του Game of Thrones μπορεί να έχει βρεθεί στη δίνη του κυκλώνα λόγω του τελευταίου κύκλου που απογοήτευσε τους φαν, ωστόσο οι μετοχές τους δεν έχουν πέσει καθόλου. Αντιθέτως, θα λέγαμε, ότι αυτή τη στιγμή είναι τα πιο hot ονόματα στο Χόλιγουντ με με πολλούς μεγάλους παίκτες να θέλουν να τους βάλουν στο δικό τους γήπεδο. Benioff και Weiss αποτελούν πολύφερνες νύφες και ιδού ποιοι τους πολιορκούν:

Πρώτα απ’ όλα έχουμε τα Amazon Studios που έχουν στα σκαριά τη σειρά The Lord of the Rings και σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκονται σε συνομιλίες με το ντουέτο προκειμένου να αναλάβουν το πρότζεκτ.

Στη συνέχεια έχουμε και το Netflix, το οποίο επίσης τους πολιορκεί και μάλιστα τους έχει προτείνει ένα συμβόλαιο από αυτά με τα πολλά μηδενικά που δύσκολα αρνείται κανείς.

Και δεν τελείωσαμε εδώ! Έχουμε και τη Disney, με την οποία οι Benioff και Weiss ήδη συνεργάζονται για μία ταινία Star Wars. Υπάρχουν φήμες ότι η εταιρεία τους έχει προτείνει ευρύτερη συνεργασία, η οποία επίσης είναι πολύ δελεαστική.

Ό,τι και να αποφασίσουν, φαίνεται πάντως ότι κατά πάσα πιθανότητα θα αφήσουν το HBO μετά από σχεδόν μία δεκαετία και θα αποκτήσουν νέο «σπίτι». Σε ένα event οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον διευθυντή Προγράμματος του HBO Casey Bloys σχετικά με το ενδεχόμενο το δίκτυο να χάσει τους δύο σεναριογράφους. Πώς απάντησε εκείνος; «Όπου και να καταλήξουν, όσοι τους αποκτήσουν θα είναι τύχεροι. Θέλω το ταλέντο να αμείβεται όσο το δυνατόν περισσότερο!» σχολίασε.


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

  1. Labros Koutsospiros 27/07/2019

    Ε οχι να καταστερουν κ το LoTR... νατους φανε τα Ναζγκουλ καλυτερα χαχαχα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ