Το Netflix θα δείχνει ποια είναι τα 10 πιο δημοφιλή προγράμματά του


Το Netflix αποφάσισε να γίνει πιο εξωστρεφές.Την αρχή θα την κάνει από τη Βρετανία, καθώς εκεί θα τεστάρει μία νέα λίστα. Η πλατφόρμα θα δίνει στους συνδρομητές τη σειρά με τα κορυφαία 10 προγράμματα στη χώρα τους, αυτά δηλαδή που ο κόσμος παρακολούθησε περισσότερο. Για πρώτη φορά οι τηλεθεατές θα γνωρίζουν ακριβώς τι «πουλάει» στη χώρα τους. Το top 10 θα ανανεώνεται σε εβδομαδιαία βάση και κάθε είδος (πχ θρίλερ, κωμωδία, ρομαντικές) θα έχει το δικό του. Με λίγα λόγια θα αποκαλύπτονται τα δημοφιλέστερα προγράμματα και ανά κατηγορία.

«Αυτό θα κάνει τα πράγματα ευκολότερα για όσους θέλουν να βλέπουν όσα παρακολουθούν οι άλλοι» αναφέρει ο CEO της εταιρείας Reed Hastings στην επιστολή που απέστειλε προς τους επενδυτές. Όπως εξήγησε, θα τεστάρουν πώς λειτουργεί και μετά από λίγους μήνες θα λανσάρουν αυτή την επιλογή και στους υπόλοιπους συνδρομητές.

Αυτό το βήμα, μπορεί αν μην αποτελεί μεγάλη αλλαγή, ωστόσο είναι αρκετά σημαντικό για το Netflix, που μέχρι τώρα τηρούσε σιγή ιχθύος για τις θεαματικότητές του.


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

  1. Νικόλας χαζομπαμπας Λίθος 17/04/2019

    Αρκετά ενδιαφέρον

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ