Αυτές τις ημέρες πραγματοποιείται το Toronto Film Festival και από εκεί δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι streaming εταιρείες, οι οποίες θέλουν να αγοράσουν περιεχόμενο.
Μία από τις ταινίες που συζητήθηκαν είναι το The Platform (El Hoyo), ένα ισπανικό θρίλερ επιστημονικής φαντασίας, της οποίας τα δικαιώματα αγόρασε τελικά το Netflix.
Η ταινία του Galder Gaztelu-Urrutia έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή στο τμήμα του φεστιβάλ «Midnight Madness» και έκλεψε το χειροκρότημα.

Ο Ivan Massague (Pan’s Labyrinth) και η Antonia San Juan (All About My Mother) πρωταγωνιστούν μαζί με τους Zorion Eguileor, Emilio Buale και Alexandra Masangkay. Το σενάριο είναι των David Desola και Pedro Rivero.

Όσο για την υπόθεση;
Ο πολίτης μίας δυστοπικής κοινωνίας μπαίνει με τη θέλησή του στη φυλακή με την υπόσχεση ότι θα έχει μία καλύτερη ζωή όταν αποφυλακιστεί. Ωστόσο, όσο βρίσκεται σε αιχμαλωσία, όλα θα αλλάξουν… Οι φυλακισμένοι μένουν πεινασμένοι, την ώρα που βλέπουν άλλους να τρώνε.

Πρόκειται για μία συγκλονιστική παραβολή και για μία ταινία με βαθιά κοινωνικο-πολιτικά μηνύματα.

Δείτε το trailer:

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!

Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

Δείτε Ακόμα