Αν και είχαν στηθεί ολόκληρες καμπάνιες στα social media για να κρατήσουν ζωντανή την κωμωδία «One Day at a Time», όπως το #RenewODAAT, οι φαν δυστυχώς ηττήθηκαν. Το Netflix ανακοίνωσε ότι πέφτουν τίτλοι τέλους στη σειρά στην τρίτη σεζόν.

Μάλιστα για πρώτη φορά την ανακοίνωση ότι η σειρά δεν πάει για τέταρτη σεζόν έκανε ο ίδιος ο επικεφαλής περιεχομένου Ted Sarandos: «Ήταν μεγάλη τιμή να συνεργαστούμε με τον θρυλικό Norman Lear στο One Day at a Time. Έχω προσωπικά μιλήσει με τον Norman και τους δημιουργούς Gloria Calderón Kellett και Mike Royce, για να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε εκείνους, τη συγγραφική ομάδα, το αφοσιωμένο συνεργείο και το καστ που περιλαμβάνει την Justina Machado και τη Rita Moreno επειδή έφτιαξαν μία σειρά με τόσο χιούμορ, καρδιά και ανθρωπιά. Ήταν μία πολύ δύσκολη απόφαση και ευχαριστούμε τους φαν που υποστήριξαν τη σειρά, τους συνεργάτες μας στη Sony και όλους τους κριτικούς που την αγάπησαν. Αν και είναι απογοητευτικό που περισσότεροι τηλεθεατές δεν ανακάλυψαν το One Day at a Time, ωστόσο πιστεύω ότι η σειρά θα περάσει το τεστ του χρόνου».

Η δημιουργός Calderón Kellett, είχε εκφράσει την ανησυχία της πριν λίγο καιρό:


Φαίνεται πάντως πως το Netflix δρα πλέον πολύ ψυχρά και καθαρά με όρους αγοράς. Αν μία σειρά δεν φέρνει τα αναμενόμενα νούμερα τηλεθέασης τότε αυτομάτως κόβεται, χωρίς να της δίνεται δεύτερη ευκαιρία!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!

Δείτε Ακόμα

1 Σχόλια