Το Netflix ετοιμάζει σειρά για τον Άιρτον Σένα


Το Netflix ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει μια νέα μίνι σειρά για τον Άιρτον Σένα (Ayrton Senna da Silva, 21 Μαρτίου 1960 – 1 Μαΐου 1994).

Σκοπός των δημιουργών είναι να δοθεί η ευκαιρία στους φαν να γνωρίσουν σε βάθος όχι τον Σένα, αλλά τον Μπέκα ή Μπέκαου, όπως φώναζαν στοργικά τον οδηγό οι φίλοι και οι συγγενείς του. Ο Σένα ήταν η απόλυτη ενσάρκωση της διάθεσης των Βραζιλιάνων να πηγαίνουν μπροστά στη ζωή τους – και εμψύχωσε νέους, μεγάλους και παιδιά σε όλο τον κόσμο.

Η σειρά θα περιγράφει αξιοσημείωτες στιγμές της καριέρας του οδηγού που αναδείχτηκε τρεις φορές πρωταθλητής της Formula 1 αλλά και θα εξερευνήσει την προσωπικότητα και τις οικογενειακές του σχέσεις.

Ο Άιρτον Σένα θεωρείται μέχρι σήμερα ο πιο ταλαντούχος οδηγός όλων των εποχών.

Τα γυρίσματα θα γίνουν σε διάφορα μέρη στον κόσμο, καθώς και σε προσωπικούς χώρους όπως στο σπίτι που μεγάλωσε ο Σένα στο Σάο Πάολο, το οποίο παραχώρησαν για πρώτη φορά οι συγγενείς του.

Η Βιβιάνι Σένα, αδελφή του Άιρτον, δήλωσε σχετικά: «Είναι μια ξεχωριστή στιγμή που μπορούμε να ανακοινώσουμε ότι θα αφηγηθούμε την ιστορία που μόνο λίγοι γνωρίζουν. Η οικογένεια Σένα έχει δεσμευτεί να κάνει αυτό το πρότζεκτ κάτι τελείως μοναδικό και πρωτόγνωρο. Και δεν θα μπορούσαμε να βρούμε καλύτερο συνεργάτη από το Netflix, που έχει παγκόσμια απήχηση».

Η σειρά θα αποτελείται από 8 επεισόδια και θα κυκλοφορήσει το 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ