Για αυτή την ταινία κονταροχτυπήθηκαν πολλά δίκτυα, αλλά νικητής βγήκε το Netflix. Ο λόγος για το φιλμ «Pyros», που θα βασιστεί στην ιστορία επιστημονικής φαντασίας με τίτλο Tardy Man του Thomas Pierce και θα πρωταγωνιστήσει η Reese Witherspoon.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Deadline, την ταινία προσπάθησαν να αποκτήσουν 6 δίκτυα, ανάμεσά τους και η Sony Pictures, αλλά το Netflix πρόσφερε για ακόμη μία φορά τα περισσότερα.

Tardy Man – The New Yorker

 

Το σενάριο θα γράψει ο Pierce, η ιστορία του οποίου έδωσε και την αρχική έμπνευση για την ταινία. Η ιστορία είχε δημοσιευτεί πριν έναν χρόνο στο περιοδικό The New Yorker και είχε προκαλέσει μεγάλη αίσθηση. Είναι η δεύτερη φορά που, ιστορία που δημοσιεύεται στο συγκεκριμένο περιοδικό, παίρνει το πράσινο φως για να μεταφερθεί στον κινηματογράφο. Η πρώτη ήταν το Chairman Spaceman, το οποίο αγοράστηκε από την Fox Searchlight.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Βojack Horseman: Δείτε το trailer της τελευταίας σεζόν

Η υπόθεση της ταινίας με την Reese Witherspoon είναι η εξής: Μία ομάδα ανθρώπων εφοδιάζεται με άφθαρτες πυροσβεστικές στολές, οι οποίες είναι ενσωματωμένες στις σπονδυλικές στήλες τους. Δουλεύουν για μια εταιρεία που σκοπός της είναι να ανακτά αντικείμενα για πλούσιους ανθρώπους, όταν τα σπίτια τους καίγονται. Απαγορεύεται αυστηρά να σταματήσουν την αποστολή τους, ακόμα και αν δίπλα τους κάποιος άνθρωπος βρίσκεται σε κίνδυνο. Τα πάντα αλλάζουν όταν ο πρωταγωνιστικός χαρακτήρας αποφασίζει να κάνει μια εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Little Fires Everywhere: Το teaser της σειράς είναι πολλά υποσχόμενο

Για όποιον δεν θέλει να περιμένει την ταινία για να μάθει τι γίνεται στη συνέχεια, η ιστορία Tardy Man του The New Yorker βρίσκεται εδώ!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!

Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

Δείτε Ακόμα