Το Netflix ακύρωσε δύο ακόμα σειρές


Η λίστα των ακυρωμένων σειρών του Netflix συνεχίζει να μεγαλώνει αφού αυτή τη φορά το δίκτυο αποφάσισε να ακυρώσει δύο σειρές που είχε αναλάβει η εταιρεία παραγωγής IDW Entertainment.

Πρόκειται για τις σειρές V-Wars και October Faction, οι οποίες διατέθηκαν στην πλατφόρμα μόνο με μία σεζόν.

Στο V-Wars πρωταγωνιστούσε ο Ίαν Σομερχάλντερ ως Δρ Λούθερ Σουάν που βουτά σε έναν κόσμο ανείπωτου τρόμου όταν μια μυστηριώδης ασθένεια μεταμορφώνει τον καλύτερό του φίλο, τον Μάικλ Φέιν (Έντριαν Χολμς), σε φονικό αρπακτικό που τρέφεται από άλλους ανθρώπους. Καθώς η ασθένεια εξαπλώνεται και μεταμορφώνονται κι άλλοι σε αρπακτικά, η κοινωνία διχάζεται, με τους φυσιολογικούς ανθρώπους να έρχονται αντιμέτωποι με τα ολοένα και περισσότερα “βαμπίρ”. Ο Σουάν προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει, ενώ ο Φέιν αναδεικνύεται στον ισχυρό ηγέτη του υποκόσμου των βαμπίρ.

Στην υπόθεση του October Faction, ένα οικογενειακό δράμα γίνεται τερατώδες καθώς οι γονείς Φρεντ και Ντελόρις κυνηγούν μεταφυσικά πλάσματα, ενώ οι δίδυμοι Βιβ και Τζεφ έχουν τα δικά τους, παράξενα μυστικά.

 

Διαβάστε επίσης:
Netflix: Αυτές είναι οι κορεάτικες σειρές που έρχονται στην πλατφόρμα

Castlevania: Η σειρά ανανεώθηκε για τέταρτη σεζόν από το Netflix
Κορωνοϊός: Κυκλοφορούν αφίσες με spoilers σειρών του Netflix για να μείνει ο κόσμος σπίτι

 

 


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ