Το Megxit γίνεται ταινία από το Lifetime


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Lifetime, ετοιμάζεται μια νέα ταινία που θα αφορά το Megxit, δηλαδή την απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ να αποσυρθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Η ταινία θα αφηγηθεί τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν ο Χάρι και η Μέγκαν ως νέοι γονείς και τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν ως μέλη της βασιλικής οικογένειας, οι οποίες τελικά τους ώθησαν στο να αποσυρθούν για να ξεκινήσουν μια νέα ζωή με τους δικούς τους όρους.

Αυτή θα είναι η τρίτη τηλεταινία που θα ασχοληθεί με το ζευγάρι, μετά τις Harry & Meghan: A Royal Romance (2018) και Harry & Meghan: Becoming Royal (2019).

Προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία ανακοίνωση για το καστ και η παραγωγή δεν έχει ορίσει ημερομηνία έναρξης των γυρισμάτων λόγω της πανδημίας.


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ