Το Κορίτσι με το Τατουάζ γίνεται τηλεοπτική σειρά


Το δίκτυο Amazon ετοιμάζει μια νέα τηλεοπτική σειρά με τίτλο The Girl With the Dragon Tattoo (Το Κορίτσι με το Τατουάζ), που θα βασιστεί στη σειρά βιβλίων “Millenium” των Stieg Larsson και David Lagercrantz.

Ο Larsson έγραψε τα πρώτα τρία μυθιστορήματα της σειράς (The Girl With the Dragon Tattoo, The Girl Who Played With Fire, The Girl Who Kicked the Hornets’ Nest) και τη συνέχεια ανέλαβε ο Lagercrantz  με τρία ακόμα βιβλία (The Girl in the Spider’s Web, The Girl Who Takes an Eye for an Eye, The Girl Who Lived Twice).

Ωστόσο, σύμφωνα με το Variety, η σειρά θα επικεντρωθεί στον χαρακτήρα της Lisbeth Salander με νέα υπόθεση και χαρακτήρες.

Τα βιβλία ακολουθούν τον Mikael Blomkvist, έναν δημοσιογράφο με βεβαρυμένο παρελθόν και εκδότη του περιοδικού Millenium και μια εκκεντρική χάκερ, την Lisbeth Salander, η οποία διαθέτει εξαιρετικές ερευνητικές ικανότητες και φωτογραφική μνήμη, στην προσπάθεια τους να εξιχνιάσουν δύσκολες υποθέσεις.

Το βιβλίο The Girl With the Dragon Tattoo μεταφέρθηκε αρχικά στον κινηματογράφο το 2009, στη σουηδική ταινία “Man som hatar kvinnor/The Girl with the Dragon Tattoo” σε σκηνοθεσία Νιλς Άρντεν Όπλεφ και το 2011 κυκλοφόρησε το remake από τον Ντέιβιντ Φίντσερ και πρωταγωνιστές τους Daniel Craig και Rooney Mara.

Καμία άλλη πληροφορία δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή αλλά θα σας κρατάμε ενήμερους.


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ