Το Hunger Games αποκτά prequel!


Έχουν περάσει πάνω από 10 χρόνια από τότε που η συγγραφέας Suzanne Collins δημοσίευε το πρώτο βιβλίο της τριλογίας the Hunger Games, γεγονός που θα πυροδοτούσε ένα παγκόσμιο φαινόμενο κυρίως εξαιτίας της πολύ επιτυχημένης ταινίας με την Jennifer Lawrence.
Σήμερα, και ενώ έχουν περάσει σχεδόν τέσσερα χρόνια από την κυκλοφορία της τελευταίας ταινίας Hunger Games, η Collins ανακοίνωσε ότι γράφει ένα prequel μυθιστόρημα.
Το νέο βιβλίο θα επικεντρωθεί στην περίοδο των Σκοτεινών Ημερών, που ακολούθησε την πρώτη Επανάσταση.

Η μεταπολεμική περίοδος βρίσκει τους πάντες να προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους. Μεταφερόμαστε δηλαδή 64 χρόνια πριν την περίοδο του Hunger Games και στο πρωινό της ημέρας όπου θα διεξαχθούν οι 10οι Αγώνες Πείνας. Η συγγραφέας δήλωσε σχετικά: «Θέλω να εξερευνήσω τη φύση μας, ποιοι είμαστε και τι αντιλαμβανόμαστε ότι χρειάζεται για να επιβιώσουμε. Η περίοδος ανοικοδόμησης 10 χρόνια μετά τον πόλεμο, γνωστή και ως Σκοτεινές Ημέρες, παρέχει γόνιμο έδαφος για τους χαρακτήρες ώστε να αναρωτηθούν τα παραπάνω και να ορίσουν τις δικές τους απόψεις για την ανθρωπότητα».

Το μυθιστόρημα θα κυκλοφορήσει στις 19 Μαΐου του 2020 και προς το παρόν δεν έχει τίτλο.

Το κινηματογραφικό στούντιο Lionsgate, που έκανε τη διασκευή των πρώτων τριών μυθιστορημάτων, έχει ανακοινώσει ότι σκοπεύει να μεταφέρει και το τέταρτο μυθιστόρημα στη μεγάλη οθόνη. «Ανυπομονούμε να εκδοθεί το νέο βιβλίο. Πρόθεσή μας είναι να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε στενά μαζί της για τη διασκευή της ταινίας» , δήλωσε ο πρόεδρος του Lionsgate Joe Drake.

Ο εκδοτικός οίκος Scholastic Trade Publishing έδωσε αυτό το προσχέδιο εξωφύλλου στη δημοσιότητα.

Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

  1. Athina Koufouli 18/06/2019

    Χμ... Δεν ξερω κατα ποσο θα μου αρεσε κατι τετοιο, θα δειξει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ