Το History ακύρωσε δύο τηλεοπτικές σειρές


Το History αποφάσισε να ακυρώσει δύο δημοφιλείς σειρές του δικτύου.

Η πρώτη σειρά που ακυρώνει είναι το Project Blue Book. Η σειρά βασιζόταν στις πραγματικές και άκρως απόρρητες έρευνες σχετικά με τα μη αναγνωρισμένα πτητικά αντικείμενα (UFOs) και συναφή φαινόμενα που διεξήγαγε η Πολεμική Αεροπορία των Ηνωμένων Πολιτειών από το 1952 έως το 1969.

Η δεύτερη σειρά είναι το Knightfall, το οποίο ήταν διαθέσιμο και στο αγγλικό μενού του Netflix. H υπόθεση καταγράφει τη μυστηριώδη αλλά αληθινή ιστορία του Τάγματος των Ναϊτών Ιπποτών, τους ελίτ πολεμιστές των Σταυροφοριών.

Ο λόγος της ακύρωσης δεν έγινε γνωστός από το History αλλά πρόκειται για σειρές που δεν αντιμετώπιζαν πρόβλημα τηλεθέασης. Η βαθμολογία ωστόσο από τους φαν δεν ήταν πολύ υψηλή, οπότε ίσως το δίκτυο να μη θέλησε να δώσει άλλη ευκαιρία.

 

 


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ