Το HBO Max ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τον Μαρκ Γουόλμπεργκ


Η νέα streaming υπηρεσία HBO Max έδωσε το πράσινο φως για μια σειρά ντοκιμαντέρ που θα επικεντρώνεται στη ζωή και την καριέρα του ηθοποιού Μαρκ Γουόλμπεργκ.

Το ντοκιμαντέρ θα έχει τίτλο Wahl Street, θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια και την παραγωγή έχει αναλάβει η εταιρεία Unrealistic Ideas του Γουόλμπεργκ.

Το HBO Max αναφέρει ότι το Wahl Street θα μας παρουσιάσει την απαιτητική καθημερινότητα ενός μεγάλου σταρ και τις συνεχείς προσπάθειες του ηθοποιού προς την επιτυχία. Το ντοκιμαντέρ θα μας δείξει τόσο τις καλές όσο και τις κακές στιγμές που βιώνει ο Γουόλμπεργκ και οι θαυμαστές του θα γνωρίσουν καλύτερα τον χαρακτήρα του.

Mile 22 (2018)

Ο Μαρκ Γουόλμπεργκ έγινε αρχικά διάσημος εξαιτίας του αδερφού του Ντόνι, ο οποίος συμμετείχε στο συγκρότημα New kids on the block. Αργότερα δούλεψε ως μοντέλο και σύντομα απέκτησε και τους πρώτους του ρόλους στη βιομηχανία του θεάματος.

Πλέον θεωρείται από τους πλουσιότερους ηθοποιούς με περιουσία που ξεπερνάει συνολικά τα 300 εκατομμύρια δολάρια.

 

Διαβάστε επίσης:

Έντονες αντιδράσεις για το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix

Νέο ντοκιμαντέρ για το πώς πέθανε ο Michael Jackson

 

 


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ