Δεν τελειώσαμε ακόμα με τις τρελές περιπέτειες του Jake Peralta και της υπόλοιπης παρέας, αφού το NBC ανανέωσε την επιτυχημένη σειρά Brooklyn Nine-Nine για όγδοη σεζόν!

Τα νέα ανακοινώθηκαν πρώτα στο καστ από την Tracey Pakosta του NBC κατά τη διάρκεια ανάγνωσης σεναρίου του έβδομου κύκλου, και οι ηθοποιοί ξέσπασαν σε φωνές και χειροκροτήματα!

View this post on Instagram

It’s a gr8 day to be a Nine-Niner! #Brooklyn99

A post shared by Brooklyn Nine-Nine (@nbcbrooklyn99) on

 

Το Brooklyn Nine-Nine θα επιστρέψει στις 6 Φεβρουαρίου 2020 με την έβδομη σεζόν και μάλιστα το κάθε επεισόδιο θα διαρκεί πλέον 60 λεπτά. Στην υπόθεση της σειράς, ένας έξυπνος αλλά ανώριμος αστυνομικός, ο Jake Peralta, θα πρέπει να μάθει να ακολουθεί τους κανόνες και να δουλεύει ομαδικά! Στο καστ συναντάμε τους ηθοποιούς Andy Samberg, Stephanie Beatriz, Terry Crews, Melissa Fumero, Joe Lo Truglio και Andre Braugher.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!

Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Δείτε Ακόμα

1 Σχόλια