Το αφεντικό της Lucasfilm Kathleen Kennedy ανακοίνωσε ότι η Disney+ ετοιμάζει σειρά Obi-Wan. Στη διάρκεια event, η Kennedy ανέβασε στη σκηνή τον γνωστό ηθοποιό Ewan McGregor, ο οποίος γύρισε προς το κοινό και είπε: «Ρωτήστε με αν θα υποδυθώ τον Obi-Wan».

Η Kennedy υπέβαλε το ερώτημα και τότε εκείνος απάντησε: «Τέσσερα χρόνια τώρα λέω πως δεν ξέρω και το συζητάμε. Τώρα όμως μπορώ να πω ναι, θα το κάνουμε».

Και η Kennedy αποκάλυψε: «Έχουμε έτοιμο το σενάριο και είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε τον επόμενο χρόνο. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε».

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ξένα ΜΜΕ, η σειρά θα διαδραματίζεται οχτώ χρόνια μετά το «Revenge of the Sith».

Ο McGregor είχε υποδυθεί τον συγκεκριμένο χαρακτήρα στα prequels του Star Wars “The Phantom Menace”, “Attack of the Clones” και “Revenge of the Sith”.

Οι φήμες αρχικά έλεγαν ότι ο Obi-Wan θα επιστρέψει σε μια νέα ταινία, αλλά τελικά θα είναι σειρά και θα προβληθεί αποκλειστικά στην καινούρια streaming υπηρεσία της Disney.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!

Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Δείτε Ακόμα