Το 2020 τα γυρίσματα της σειράς Obi-Wan με τον Ewan McGregor


Το αφεντικό της Lucasfilm Kathleen Kennedy ανακοίνωσε ότι η Disney+ ετοιμάζει σειρά Obi-Wan. Στη διάρκεια event, η Kennedy ανέβασε στη σκηνή τον γνωστό ηθοποιό Ewan McGregor, ο οποίος γύρισε προς το κοινό και είπε: «Ρωτήστε με αν θα υποδυθώ τον Obi-Wan».

Η Kennedy υπέβαλε το ερώτημα και τότε εκείνος απάντησε: «Τέσσερα χρόνια τώρα λέω πως δεν ξέρω και το συζητάμε. Τώρα όμως μπορώ να πω ναι, θα το κάνουμε».

Και η Kennedy αποκάλυψε: «Έχουμε έτοιμο το σενάριο και είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε τον επόμενο χρόνο. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε».

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ξένα ΜΜΕ, η σειρά θα διαδραματίζεται οχτώ χρόνια μετά το «Revenge of the Sith».

Ο McGregor είχε υποδυθεί τον συγκεκριμένο χαρακτήρα στα prequels του Star Wars “The Phantom Menace”, “Attack of the Clones” και “Revenge of the Sith”.

Οι φήμες αρχικά έλεγαν ότι ο Obi-Wan θα επιστρέψει σε μια νέα ταινία, αλλά τελικά θα είναι σειρά και θα προβληθεί αποκλειστικά στην καινούρια streaming υπηρεσία της Disney.


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ