Tι να δείτε αυτό το Σαββατοκύριακο στο Netflix


Οι προτάσεις γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο στο Netflix δεν είναι πολλές, αφού την παράσταση σκοπεύει να κλέψει η τρίτη και τελευταία σεζόν της σειράς Dark.

Ωστόσο, επειδή η σειρά θα είναι διαθέσιμη από το Σάββατο το πρωί στις 10:00, σας αφήνουμε κάποιες προτάσεις αφού το λιώσιμο στους καναπέδες ξεκινάει από σήμερα.

Στο τέλος του άρθρου θα βρείτε κάποιες επιπλέον προτάσεις. Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!


ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

27.06.2020
Dark – Season 3 (FINAL)

Η τρέλα με τη διαστρέβλωση του χρόνου καταλήγει σε έναν νέο κόσμο, όπου κάποια πράγματα είναι αρκετά γνώριμα, ενώ άλλα πάλι παραμένουν ενοχλητικά ξένα.


ΤΑΙΝΙΑ

26.06.2020
Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga / Διαγωνισμός Τραγουδιού Eurovision: Η Ιστορία των Fire Saga (2020)

Δύο επαρχιώτες τραγουδιστές υλοποιούν το όνειρό τους να συμμετάσχουν στον μεγαλύτερο διαγωνισμό τραγουδιού του κόσμου.


NTOKIMANTEΡ

26.06.2020
Home Game / Εντός Έδρας: Τα Σπορ του Κόσμου 
Από την πάλη βουντού στο Κονγκό ως το ρόλερ ντέρμπι του Τέξας, αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ εξερευνά ασυνήθιστες και συναρπαστικές αθλητικές παραδόσεις ανά τον κόσμο.


ANIME

26.06.2020
Yu Yu Hakusho: Ghost Files (1992–1995)

Όταν θυσιάζεται να σώσει ένα αγόρι, ο σκληρός Ουράμεσι Γιούσουκε έχει ακόμη μία ακόμη ευκαιρία για να ζήσει, αρκεί να εξιλεωθεί ως Ερευνητής του Κόσμου των Πνευμάτων.


REALITY

26.06.2020
Twogether – Season 1 (2020)

Έχοντας επιλεγεί για ένα αξέχαστο ταξίδι στην Ασία, οι σταρ Λι Σέουνγκ-γκι και Τζάσπερ Λιου γίνονται φίλοι, καθώς έρχονται κοντά με τους φαν και τις τοπικές κουλτούρες.

Oι προτάσεις του Watch & Chill

Στην παρακάτω λίστα θα βρείτε τρεις προτάσεις από τηλεοπτικές σειρές που κυκλοφόρησαν φέτος στο Netflix και εκτιμούμε ότι αξίζει να τις βάλετε σε υψηλότερη θέση στη λίστα σας.

Dérapages /Απάνθρωποι Πόροι
O 57χρονος Αλέν Ντελάμπρ (Eρίκ Καντονά), είναι άνεργος για πολλά χρόνια, ενώ παράλληλα πάσχει από κατάθλιψη. Κάνει δουλειές του ποδαριού και δείχνει να προσπαθεί, αλλά ο ευέξαπτος χαρακτήρας του δεν τον βοηθάει ούτε στην επαγγελματική, ούτε στην προσωπική του ζωή. Ξαφνικά βγαίνει μια αγγελία εργασίας σε μεγάλη εταιρεία, η οποία όμως απαιτεί από τους υποψηφίους να περάσουν μια δοκιμασία σε ένα παιχνίδι εναλλαγής ρόλων.

Control Z
Η σειρά περιστρέφεται γύρω από έναν χάκερ, που αρχίζει να αποκαλύπτει μυστικά από ολόκληρο το σχολείο, δημιουργώντας χάος στις ζωές όλων. Η Σοφία, μία άκρως παρατηρητική μαθήτρια, θα προσπαθήσει να αποκαλύψει την ταυτότητά του.

Kalifat
Μια μητέρα σε δύσκολη θέση, μια δυναμική μαθήτρια, μια φιλόδοξη αστυνομικίνα και άλλες γυναίκες εμπλέκονται σε μια επικείμενη επίθεση του ISIS στη Σουηδία.


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ