Τι να δείτε αυτό το Σαββατοκύριακο στο Netflix


Άλλη μία εβδομάδα φτάνει στο τέλος της κι ευτυχώς για εμάς, το Netflix γεμίζει και πάλι την πλατφόρμα με ενδιαφέρουσες προτάσεις. Ακολουθούν αναλυτικά οι προτάσεις του Watch & Chill γι’ αυτό το Σαββατόκυριακο.

 

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

22.05.2020
Control Z – Season 1
Όταν ένας χάκερ αρχίζει να αποκαλύπτει μυστικά από ολόκληρο το σχολείο, η κοινωνικά απομονωμένη αλλά παρατηρητική Sofía προσπαθεί να αποκαλύψει την ταυτότητά του.

 

22.05.2020
Trailer Park Boys – Season 2
Τα αγαπημένα ρεμάλια της Νέας Σκωτίας ήταν ανέκαθεν… καρικατούρες. Τώρα, ύστερα από το τέλος της 12ης σεζόν, γίνονται και κινούμενα σχέδια.

 

23.05.2020
Dynasty – Season 3
Σύγχρονο ριμέικ της εμβληματικής σαπουνόπερας που ακολουθεί τις ζωές δύο πλούσιων οικογενειών της Αμερικής.

 

24.05.2020
Betaal – Season 1
Τους ανέθεσαν να απομακρύνουν χωρικούς για να φτιαχτεί ένας νέος δρόμος, αλλά οι άνθρωποι του κράτους ξέθαψαν μια παλιά κατάρα κι έναν στρατό Βρετανών στρατιωτών-ζόμπι.

 

24.05.2020
The Originals – Season 5
Η σειρά επικεντρώνεται στην αρχέγονη οικογένεια Mikaelson με τους βρικόλακες Klaus, Elijah και Rebekah.

 

 

ΤΑΙΝΙΕΣ

22.05.2020
The Lovebirds (2020)
Όταν ένα ζευγάρι στα πρόθυρα του χωρισμού μπλέκεται σε έναν φόνο, ξεκινά έναν άγριο αγώνα για να βρει τον δολοφόνο και να αποκαταστήσει το όνομά του.

 

24.05.2020
Goosebumps 2: Haunted Halloween (2018)
Στη μικρή πόλη του Wardenclyffe, τη νύχτα του Halloween, δυο αγόρια ανακαλύπτουν σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι ένα χειρόγραφο με τίτλο Haunted Halloween. Όταν το ανοίγουν, άθελά τους απελευθερώνουν τον Slappy που με τη βοήθεια μιας στρατιάς τεράτων που τον βοηθούν θα προσπαθήσουν να προκαλέσουν κανονική αποκάλυψη.

 

Απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου/κειμένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, ακόμα κι αν υπάρχει αναφορά της πηγής, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη. 

 

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

22.05.2020
History 101 – Season 1
Γραφήματα και αρχειακά πλάνα παραδίδουν μίνι μαθήματα Ιστορίας για πρωτοποριακές επιστημονικές καινοτομίες, κοινωνικά κινήματα και συνταρακτικές ανακαλύψεις.

 

REALITY

22.05.2020
Selling Sunset – Season 2
Στον Όμιλο Όπενχαϊμ, η αφρόκρεμα των μεσιτών πουλάει πολυτέλεια σε εύπορους αγοραστές του Λος Άντζελες. Οι σχέσεις είναι το παν κι αυτό συνήθως σημαίνει πολύ δράμα.


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ