Τι να δείτε αυτό το Σαββατοκύριακο στο Netflix


To Νetflix πρόσθεσε κάποιους ενδιαφέροντες τίτλους για να παρακολουθήσουμε τώρα που #ΜένουμεΣπίτι. Από τις 10 το πρωί θα είναι διαθέσιμη η νέα περιπέτεια με τον Κρις Χέμσγουορθ με τίτλο Extraction αλλά και η πολυαναμενόμενη δεύτερη σεζόν της σειράς After Life του Ρίκι Τζερβές. Επίσης, την Κυριακή το Netflix θα κυκλοφορήσει το πρωτότυπο ντοκιμαντέρ Coronavirus, Explained, το οποίο εξετάζει την πανδημία του κορωνοϊού, τις προσπάθειες καταπολέμησής του και τρόπους διαχείρισης των ψυχολογικών συνεπειών.

Ακολουθούν αναλυτικές πληροφορίες.

 

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

23.04.2020
The House of Flowers – Season 3
Μια πλούσια μητέρα προσπαθεί να διατηρήσει τη φαινομενική τελειότητα της οικογένειάς της μετά από την αποκάλυψη βρόμικων μυστικών από την ερωμένη του άντρα της.

 

23.04.2020
Ghost in the Shell: SAC_2045 – Season 1
Το έτος 2045, όταν ο παγκόσμιος καπιταλισμός έχει καταρρεύσει, ο επίλεκτος Τομέας 9 της Ιαπωνίας αρχίζει τις κυβερνοεπιδρομές.

 

24.04.2020
Love 101 – Season 1
Στην Τουρκία του 1990, μερικοί περιθωριοποιημένοι έφηβοι ενώνονται για να βοηθήσουν την αγαπημένη τους δασκάλα να ερωτευτεί, ώστε να έχει λόγο να μείνει στην πόλη.

 

24.04.2020
After Life – Season 2
Στην υπόθεση της σειράς, ένας αρθρογράφος εφημερίδας παλεύει να αποδεχτεί τον θάνατο της γυναίκας του και δεν θέλει να τον βοηθήσει κανείς.

 

25.04.2020
Hi Bye, Mama! / Πίσω για 49 Ημέρες – Season 1
Η Τσα Γιου-ρι είναι φάντασμα από τότε που πέθανε πριν από πέντε χρόνια. Άφησε πίσω της τον άντρα της, τον Τσο Γκανγκ-χουά, και το παιδί τους. Για να γίνει ξανά άνθρωπος, η Τσα Γιου-ρι αναλαμβάνει ένα σχέδιο μετενσάρκωσης για 49 ημέρες. Ο Τσο Γκανγκ-χουά εργάζεται ως θωρακοχειρουργός. Μετά τον θάνατο της γυναίκας του, ξαναπαντρεύτηκε. Τώρα, η πρώην γυναίκα του εμφανίζεται ξανά μπροστά του κι εκείνος είναι σοκαρισμένος και δεν ξέρει τι να κάνει.

 

TAINIΑ

24.04.2020
Extraction (2020)
Ο Τάιλερ Ρέικ (Κρις Χέμσγουορθ), ένας μισθοφόρος της μαύρης αγοράς, δεν έχει τίποτα να χάσει όταν του ζητούν να σώσει τον απαχθέντα γιο ενός κρατούμενου μεγαλοεγκληματία.

 

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

26.04.2020
Coronavirus, Explained (2020)
Σειρά ντοκιμαντέρ που εξετάζει την πανδημία του κορωνοϊού, τις προσπάθειες καταπολέμησής του και τρόπους διαχείρισης των ψυχολογικών συνεπειών.

 

STAND-UP COMEDY

24.04.2020
Yours Sincerely, Kanan Gill / Ειλικρινά Δικός σας, Κάναν Γκιλ
Επανεξετάζοντας τους στόχους ζωής που είχε θέσει ως έφηβος σε ένα γράμμα προς τον ενήλικο εαυτό του, ο κωμικός Κάναν Γκιλ διερωτάται αν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες του.


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ