Tι να δείτε αυτό το Σαββατοκύριακο στο Netflix


Μεγάλη Παρασκευή σήμερα και συνεχίζουμε να #μένουμε σπίτι, συνεπώς έφτασε η ώρα για τις προτάσεις αυτό το Σαββατοκύριακο στο Netflix. Στις 10:00 ακριβώς το πρωί καταφτάνουν νέες ταινίες αλλά και σειρές, καθώς και το καινούριο ριάλιτι της πλατφόρμας Too Hot To Handle. 

Πάμε να τα δούμε αναλυτικά;

 

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

17.04.2020
El dragón / Ο Δράκος Η Επιστροφή ενός Πολεμιστή – Season 2
Μια απόπειρα ανατροπής του αρχηγού ενός καρτέλ ναρκωτικών φέρνει τον Μιγκέλ, χρηματιστή στο Τόκιο, πίσω στη γενέτειρα του στο Μεξικό. Μια γιορτή μετατρέπεται σε τραγωδία.

 

17.04.2020
#blackAF – Season 1
Ο Κένια Μπάρις και η οικογένειά του διαχειρίζονται σχέσεις, φυλετικά θέματα και θέματα κουλτούρας, καθώς και την πρόσφατη επιτυχία τους, σε αυτήν την κωμική σειρά.

 

17.04.2020
Hasmukh / Χάσμουκ (2020)
Η μεγάλη ευκαιρία ενός συνεσταλμένου επαρχιώτη κωμικού παίρνει σκοτεινή τροπή όταν συνειδητοποιεί ότι για να διατηρήσει τη λάμψη του επί σκηνής πρέπει να διαπράξει φόνο.

 

18.04.2020
Hyena / Ύαινα – Season 1
Η Τσανγκ Γκέουμ-Τζα είναι μια γυναίκα που ξέρει να ελίσσεται προκειμένου να αναρριχηθεί στον κόσμο των δικηγόρων. Θα χρησιμοποιήσει κάθε σεξουαλικό τέχνασμα για να βγάλει χρήματα, όσο κακό κι αν είναι το μέσο. Ο Γιουν Χι-Τσε γεννήθηκε προνομιούχος. Είναι ένας κορυφαίος δικηγόρος με ένα ανυπέρβλητο εγώ. Διανύει το απόγειο της δόξας του. Οι δύο αυτοί ήρωες δεν έχουν τίποτα κοινό, αλλά μεταμορφώνονται σε ύαινες στην υπηρεσία των πρωτοκλασάτων πελατών τους.

 

 

TAINIEΣ

17.04.2020
Sergio (2020)
Στον απόηχο της εισβολής των ΗΠΑ στο Ιράκ, ο διπλωμάτης του ΟΗΕ Σέρτζιο Βιέιρα ντε Μέλο (Βάγκνερ Μόουρα) αναλαμβάνει την πιο επικίνδυνη αποστολή της καριέρας του.

 

17.04.2020
Earth and Blood / La Terre et le Sang (2020)
Μετά από μια πολυετή επιτυχημένη θητεία ως επικεφαλής πριονιστηρίου στις Αρδέννες – όπου προσλάμβανε πρώην κατάδικους και νέους παραβάτες – ο Σαΐντ “υποδέχεται” ένα καρτέλ.

 

17.04.2020
Legado en los huesos / Η Κληρονομιά των οστών (2020)
Έναν χρόνο μετά την εξιχνίαση μιας σειράς φόνων, η αστυνόμος Αμάια αντιμετωπίζει ένα νέο, αλλά σχετικό μυστήριο που πρέπει να διερευνήσει στην κοιλάδα του Μπαζτάν.


17.04.2020

Rising High / Betonrausch / Βαδίζοντας στους Αιθέρες (2020)
Ένας νεαρός άντρας, έτοιμος να κάνει τα πάντα για να γίνει πλούσιος, αναστατώνει την αγορά ακινήτων του Βερολίνου με τον ύποπτο φίλο του. Ίσως, όμως, καταστραφούν όλα.

 

REALITY

17.04.2020
Too Hot to Handle – Season 1
Σε μια παραδεισένια ακτή, σέξι εργένηδες γνωρίζουν σέξι εργένισσες κι αντιμετωπίζουν μια πρόκληση αποχής από το σεξ με έπαθλο 100.000 δολάρια. Θα νικήσει ο πειρασμός;


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ