Τι να δείτε αυτό το Σαββατοκύριακο στο Netflix


Παρασκευή 6 Μαρτίου και έφτασε η ώρα για το καθιερωμένο μας ραντεβού στο οποίο προτείνουμε υλικό το οποίο σε λίγη ώρα θα προστεθεί στην πλατφόρμα.Αφήστε μας στα σχόλια και τις δικές σας προτάσεις!

 

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

06.03.2020
Paradise PD – Season 2
Ένας ενθουσιώδης νεαρός αστυνόμος μπαίνει σε μια ετερόκλητη επαρχιακή αστυνομική δύναμη που με αρχηγό τον πατέρα του “παλεύει” να ξεσκεπάσει μια μεγάλη σπείρα ναρκωτικών.

 

06.03.2020
The Protector (Χακάν: Ο Προστάτης) – Season 3
Με πρωταγωνιστή τον Τσαγατάι Ουλουσόι, η επική σειρά φαντασίας έχει λάβει το πράσινο φως και για τέταρτο κύκλο. Αφηγείται την περιπέτεια του Χακάν, ενός νεαρού καταστηματάρχη του οποίου η ζωή έρχεται τα πάνω-κάτω όταν μαθαίνει ότι συνδέεται με μία μυστική, αρχαία τάξη, που έχει αναλάβει την προστασία της Κωνσταντινούπολης. Στην αρχή της ιστορίας, ο Χακάν δε θα μπορούσε να είναι πιο μακριά από την έννοια του ήρωα – ένας συνηθισμένος άνθρωπος στην πόλη των 15 εκατομμυρίων κατοίκων, όπου η Ανατολή συναντάει τη Δύση και το παρελθόν το παρόν. Πρέπει να μάθει επειγόντως πως η πατρίδα του απειλείται από τους μυστηριώδεις, μυστικούς Αθάνατους, και είναι χρέος του να τους σταματήσει. Πρόκειται για μια αποστολή για την οποία όχι μόνο είναι απροετοίμαστος, αλλά και διστακτικός. Θα εκπληρώσει τελικά το πεπρωμένο του ως ο τελευταίος προστάτης;

 

ΤΑΙΝΙΕΣ

06.03.2020
Spenser Confidential – Σπένσερ: Εμπιστευτικό (2020)
Ο Σπένσερ έχει μόλις αποφυλακιστεί και ερευνά έναν περίεργο φόνο όταν ξαναμπλέκει με τον υπόκοσμο της Βοστόνης.

 

06.03.2020
Guilty – Ποιος είναι ο ένοχος; (2020)
Όταν μια λιγότερο δημοφιλής φοιτήτρια κατηγορεί τον καρδιοκατακτητή της σχολής για βιασμό, η κοπέλα του ερευνά διαφορετικές εκδοχές της υπόθεσης, ψάχνοντας την αλήθεια.

 

06.03.2020
I Am Jonas – Με λένε Ζονάς (2020)
Το πολυτάραχο παρελθόν στοιχειώνει τον Ζονάς, ο οποίος θυμάται τον εφηβικό του έρωτα με τον παρορμητικό, απρόβλεπτο αλλά ακαταμάχητο Νατάν.

 

08.03.2020
Sitara: Let Girls Dream (2020)
Μια νεαρή Πακιστανή λαχταρά να γίνει πιλότος, αγνοώντας ότι είναι λογοδοσμένη σε έναν πολύ μεγαλύτερο άντρα.

 

REALITY, VARIETY & TALK SHOWS

06.03.2020
Ugly Delicious – Season 2
O διάσημος σεφ Ντέιβιντ Τσανγκ βγαίνει με τους φίλους του προς άγραν της πιο λαχταριστής γεύσης στον κόσμο.

 


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ