Δεν ξέρουμε κατά πόσο είναι εφικτό να «λιώσετε» στην τηλεόραση αυτές τις ημέρες λόγω Πάσχα, εμείς όμως κάθε εβδομάδα έχουμε ραντεβού! Γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο σας προτείνουμε λίγα αλλά καλά, συνεπώς προλαβαίνετε!

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

26.04.2019
Chambers: Season 1
Στην υπόθεση του Chambers, μια νεαρή ασθενής προσπαθώντας να εξηγήσει τη μυστηριώδη δωρεά μοσχεύματος καρδιάς που έσωσε τη ζωή της, αποκτά σιγά σιγά τη μοχθηρή προσωπικότητα του αποβιώσαντος. Δημιουργός της σειράς είναι η Leah Rachel. To καστ συμπληρώνουν οι ηθοποιοί Sivan Alyra Rose, Griffin Powell-Arcand και Nicholas Galitzine.

 

26.04.2019
The Protector: Season 2 
Ένας νεαρός άντρας από τη σύγχρονη Κωνσταντινούπολη μαθαίνει ότι σχετίζεται με μια αρχαία εντολή και ξεκινάει μια αποστολή για να σώσει την πόλη από έναν αθάνατο εχθρό.

 

 

ΤΑΙΝΙΑ

27.04.2019
The Edge of Seventeen (2016)

Όταν η μοναδική φίλη της Ναντίν αρχίζει να βγαίνει με τον μεγαλύτερο αδερφό της τον οποίο σιχαίνεται, η ζωή αυτής της κυνικής έφηβης γίνεται ακόμα πιο αβάσταχτη.

 

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ 

26.04.2019
ReMastered: Devil at the Crossroads 
Ρόμπερτ Τζόνσον: από τους σημαντικότερους κιθαρίστες μπλουζ όλων των εποχών. Ακόμα και πριν από τον πρόωρο θάνατό του, όλοι αναρωτιούνταν αν έχει συμφωνία με τον Διάβολο.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!

Δείτε Ακόμα