Το Training Day (Ημέρα Εκπαίδευσης) του 2001 με τους Ντένζελ Ουάσινγκτον και Ίθαν Χοκ είναι μία ταινία που έχει αγαπηθεί πολύ, χάρισε μάλιστα στον Ουάσιγκτον το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου.
Η υπόθεση είχε ως εξής: Η πρώτη μέρα εκπαίδευσης ενός νέου αστυνομικού στη Δίωξη Ναρκωτικών αποδεικνύεται μεγάλη δοκιμασία, καθώς ο εκπαιδευτής του Αλόνζο, ένας βετεράνος μαύρος αστυνομικός, αποπειράται σχεδόν εκβιαστικά να τον κάνει συνένοχό του στα βρόμικα παιχνίδια του με τον υπόκοσμο του Λος Άντζελες.

Πώς φτάσαμε όμως σε αυτό το σημείο; Αυτό ακριβώς θα μάθουμε στο prequel που ετοιμάζει η Warner Bros!

Η νέα ταινία θα αφορά τη χρονική περίοδο 10 χρόνια πριν την ορίτζιναλ.
Το αρχικό φιλμ είχε εμπνεύσει και μία σειρά του Jerry Bruckheimer στο CBS τη σεζόν 2016-17, η οποία όμως ακυρώθηκε καθώς πέθανε ο πρωταγωνιστής Bill Paxton (κατέληξε μετά από επιπλοκές που ακολούθησαν εγχείρηση καρδιάς στην οποία υποβλήθηκε).

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!

Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Δείτε Ακόμα