Θετικοί στον κορωνοϊό Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον


Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Τομ Χανκς ανακοίνωσε μέσω Ιnstagram ότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, μαζί με τη γυναίκα του Ρίτα Γουίλσον.

Το μήνυμα του ηθοποιού αναφέρει: «Γεια σας. Εγώ και η Ρίτα είμαστε στην Αυστραλία. Νιώθαμε λίγο κουρασμένοι, σαν να έχουμε κρυώσει και πονούσαμε στο σώμα. Η Ρίτα είχε κρυάδες που πηγαινοερχόντουσαν και πυρετό. Για να κάνουμε το σωστό, όπως πρέπει αυτή την εποχή, κάναμε το τεστ για τον κορωνοϊό και βρέθηκε θετικό. Τώρα, τι ακολουθεί; Υπάρχει ιατρικό πρωτόκολλο και πρέπει να το ακολουθήσουμε. Οι Χανκς θα εξεταστούμε, θα ελεγχόμαστε και απομονωθούμε όσο το απαιτεί η δημόσια υγεία και οι κανόνες ασφαλείας. Τίποτα παραπάνω προς το παρόν, θα προσεγγίζουμε το θέμα μέρα με την μέρα. Θα ενημερώσουμε τον κόσμο για τα νεότερα. Να προσέχετε τους εαυτούς σας. Χανκς».

 

Διαβάστε επίσης: Oι 13 καλύτερες ταινίες με… ιούς!

 


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ