Τhe Punisher: Επιστρέφει τελικά η σειρά;


Πολλές σειρές μας αποχαιρέτησαν απότομα και άκομψα τα τελευταία χρόνια, πριν νιώσουμε ότι κλείνουν τον κύκλο τους, αλλά λίγες μας «πόνεσαν» όσο o Punisher.

Οι φαν ελπίζουν ότι το φινάλε δεν ήταν οριστικό και η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία δημοσιεύματα στον ξένο Τύπο είναι άκρως ενθαρρυντικά.

Τον Ιανουάριο σας είχαμε ενημερώσει ότι υπάρχουν ελπίδες για την επιστροφή της αγαπημένης σειράς και από χθες, άρθρα του ξένου Τύπου αναφέρουν ότι είμαστε πολύ κοντά στην υλοποίηση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες λοιπόν, η Marvel πρόκειται να ζωντανέψει ξανά τον Punisher και μάλιστα με τον ίδιο πρωταγωνιστή, τον πολύ επιτυχημένο στον ρόλο του Jason Bernthal.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η νέα εκδοχή θα αφορά πιο ενήλικο κοινό και για αυτό δεν θα πάει στο κανάλι Disney + αλλά στο Hulu ή στο FX.

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι η νέα σειρά δεν θα πιάνει το νήμα από εκεί που το άφησε το Netflix αλλά θα είναι κάτι εντελώς καινούριο και σε άλλη χρονική φάση του ήρωα.


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

  1. Φιλιπ 13/07/2020

    Γουστάρω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ