ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

NEWS

The Office: Η ιστορία μίας σειράς που παραλίγο να κοπεί από την πρώτη σεζόν!

Δημοσιεύτηκε

στις

the office e1546157411814 Greg Daniels | Kevin Reilly | Michael Schur Greg Daniels, Kevin Reilly, Michael Schur, NBC, Ricky Gervais, Stephen Merchant, The Office

Το «The Office» είναι μία από τις πιο επιτυχημένες κωμωδίες όλων των εποχών και έχει αγαπηθεί από τηλεθεατές σε όλο τον πλανήτη. Κι όμως η αρχή του ήταν πολύ δύσκολη και παραλίγο να κοπεί πριν καν ολοκληρώσει την πρώτη σεζόν.

Πραγματικά η πρώτη σεζόν θεωρήθηκε μεγάλη αποτυχία και τα έξι της επεισόδια δεν άρεσαν σε κανέναν. Πώς έφτασε όμως από το ναδίρ στο ζενίθ της αποδοχής και της αγάπης του τηλεοπτικού κοινού;

eLiqATmcigKP8K2BhjLdELmEqsy Greg Daniels | Kevin Reilly | Michael Schur Greg Daniels, Kevin Reilly, Michael Schur, NBC, Ricky Gervais, Stephen Merchant, The Office

Ο σεναριογράφος και παραγωγός Michael Schur (έχει υποδυθεί στη σειρά και τον ξάδερφο του Dwight Schrute, Mose) έδωσε μία συνέντευξη στην οποία αποκάλυψε το παρασκήνιο και την περιπέτεια που έζησαν όσοι δούλεψαν στο «The Office».

Για όσους δεν το γνωρίζουν, η σειρά είχε αρχικά ξεκινήσει ως ένα πείραμα. Η πρώτη σεζόν είχε μόλις έξι επεισόδια για να δουν πώς θα αντιδρούσε το αμερικανικό κοινό σε αυτό το νέο τύπο κωμωδίας χωρίς τα προκάτ γέλια. Η σειρά είχε ήδη βρετανική εκδοχή με δημιουργούς τους Ricky Gervais και Stephen Merchant και σάρωνε. Τα πρώτα έξι αμερικανικά επεισόδια ήταν καρμπόν της βρετανικής σειράς.

Ευτυχώς αυτό άλλαξε στη δεύτερη σεζόν, που θεωρείται μία από τις καλύτερες στην ιστορία της τηλεόρασης.

Το αμερικανικό «The Office» αυτονομήθηκε και απέκτησε το δικό του χαρακτήρα, ξεκάθαρα διαφορετικό από τη βρετανική σειρά.

Η επιτυχία αυτή ωστόσο δεν ήρθε καθόλου εύκολα και όπως εξήγησε ο Michael Schur στη συνέντευξή του υπήρχαν τρεις παράγοντες που βοήθησαν τη σειρά να επιβιώσει και να μην κοπεί κακήν κακώς από την πρώτη σεζόν.

Ο πρώτος λόγος που δεν κόπηκε το σίριαλ έχει ονοματεπώνυμο: Kevin Reilly, επικεφαλής του NBC. Οι διευθυντές στα τηλεοπτικά δίκτυα σπάνια διακινδυνεύουν τη θέση τους για ένα σόου που μάλιστα δεν πήγαινε καλά. Ο Reilly το έκανε με μεγάλο πάθος για το «The Office». Υπερασπίστηκε τη σειρά μέχρι τέλους, διαβλέποντας ότι με τις κατάλληλες αλλαγές θα μπορούσε να πάει πολύ καλά.

blB0gqngwnllVMaW2FwmUlBLWm0 Greg Daniels | Kevin Reilly | Michael Schur Greg Daniels, Kevin Reilly, Michael Schur, NBC, Ricky Gervais, Stephen Merchant, The Office

«Αυτή η σειρά αναπτύχθηκε από τον Kevin Reilly, επικεφαλής του NBC εκείνη την περίοδο. Είχε έρθει από το FX και αγαπούσε τη βρετανική σειρά. Είχε μεγάλο πάθος με το «The Office». Έτσι έδωσε στον δημιουργό Greg Daniels τη δυνατότητα να κάνει ό,τι ήθελε. Επένδυσε στο σόου και κάναμε 6 επεισόδια που δεν άρεσαν σε κανέναν. Συνήθως, σε 999 στις 1000 τέτοιες περιπτώσεις, η σειρά κόβεται. Κάναμε ένα πείραμα, δεν πέτυχε, όλοι ξέραμε ότι η σειρά θα κοπεί» διηγείται ο Schur.

Το ηθικό στα γυρίσματα ήταν πολύ χαμηλό, καθώς όλοι έβλεπαν το τέλος να πλησιάζει. Ωστόσο ο Kevin Reilly κρατούσε το μαγικό ραβδί:

«Η σειρά θα κοβόταν στα σίγουρα, μόνο που ο Kevin Reilly αποφάσισε να διακινδυνεύσει τη φήμη του ως επικεφαλής. Πηγαίνει λοιπόν στα αφεντικά του NBC και τους λέει: Πιστεύω σε αυτή τη σειρά. Νομίζω ότι μπορεί να τα καταφέρει. Σας παρακαλώ, σας παρακαλώ, σας παρακαλώ δώστε μου άλλη μία ευκαιρία. Δώστε μας άλλη μία σεζόν!».

Τελικά τα μεγάλα αφεντικά είπαν το ναι, αλλά με μία παγίδα. Ανακοίνωσαν δεύτερη σεζόν με 13 επεισόδια, μόνο που στην πραγματικότητα είχαν δώσει το πράσινο φως μόνο για 6. Απλώς φοβήθηκαν ότι αν ανακοίνωναν 6 επεισόδια, όλοι θα καταλάβαιναν ότι δεν πιστεύουν στη σειρά και αυτό θα λειτουργούσε πολύ αρνητικά.

Δεύτερος καθοριστικός παράγοντας ήταν η φήμη που απέκτησε ξαφνικά ο Steve Carell μετά την ταινία «The 40-Year Old Virgin». Όταν βγήκε η πρώτη σεζόν του «The Office», ο Steve Carell δεν ήταν πρώτο όνομα. Ναι μεν είχε παίξει στο Bruce Almighty και το κοινό τον αγαπούσε, αλλά ήταν μετά το «The 40-Year Old Virgin» που έγινε σταρ. Αυτό συμπτωματικά έπεσε με το τέλος της πρώτης σεζόν και έπαιξε μεγάλο ρόλο στο να πάρουν το πράσινο φως για μία δεύτερη.

h7HBMd3s5SYihbvcyhMthCXyRPR Greg Daniels | Kevin Reilly | Michael Schur Greg Daniels, Kevin Reilly, Michael Schur, NBC, Ricky Gervais, Stephen Merchant, The Office

Και τότε ήταν που μπήκε σε λειτουργία η μεγαλοφυία του δημιουργού Greg Daniels. Ο χαρακτήρας που υποδυόταν ο Steve Carell, ο Michael Scott, ήταν πολύ αντιπαθής, με ένα σωρό ελαττώματα. Αυτό κατά τη γνώμη του Daniels έπρεπε να αλλάξει. Έπρεπε το κοινό να τον αγαπήσει και αυτό σήμαινε ότι έπρεπε να απομακρυνθούν εντελώς από τη βρετανική εκδοχή.

Όπως εξήγησε ο Schur στη συνέντευξή του, η ομάδα των σεναριογράφων αντέδρασε πολύ σε αυτή την ιδέα του Daniels ενόψει της δεύτερης σεζόν:

«Μας μάζεψε αυτό το τεράστιο μυαλό, ο Greg Daniels και μας είπε να δούμε πώς θα εκμεταλλευτούμε τις πληροφορίες που έχουμε για να φτιάξουμε ένα καλό σόου. Πρέπει να κάνουμε τον βασικό χαρακτήρα συμπαθή. Τότε οι σεναριογράφοι, ανάμεσά τους κι εγώ, επαναστατήσαμε και του είπαμε ότι θα κατέστρεφε τη σειρά. Του είπαμε ότι αυτό που είχαν φτιάξει ο Ricky Gervais και ο Steve Merchant ήταν τέλειο και πώς τολμούσε να το καταστρέψει και διάφορα άλλα τέτοια. Ο Greg υπομονετικά μας άκουσε όλους και στο τέλος είπε: Οχι χαζοί, θα το κάνω με τον τρόπο που είπα και μάλιστα θα προσθέτουμε και μία λάμψη αισιοδοξίας στο τέλος κάθε επεισοδίου! Και το έκανε! Και αυτή είναι η διαφoρά του πώς από 12 επεισόδια φτάσαμε στα 200!».

wtWAHVjhLppSZgqssy46Xair9q9 Greg Daniels | Kevin Reilly | Michael Schur Greg Daniels, Kevin Reilly, Michael Schur, NBC, Ricky Gervais, Stephen Merchant, The Office

Εν ολίγοις η περιπέτεια του The Office δείχνει ότι δεν αρκεί απλά μία καλή ιδέα ή ένα καλό σενάριο για να πετύχει κάτι. Χρειάζονται και άλλα κομμάτια στο παζλ και φυσικά… τύχη! Όπως το έθεσε ο Schur: «Δεν είναι μόνο ένα πράγμα. Είναι το πολύ καλό cast. Είναι ένας πολύ, πολύ έξυπνος άνθρωπος που παίρνει καλές αποφάσεις. Και μετά είναι και η τύχη, κάτι που δεν ελέγχεις. Στην περίπτωσή μας ήταν η ταινία The 40-Year-Old Virgin».

Μάλιστα η επιτυχία του The Office είχε ως αποτέλεσμα να γεννηθεί και το αδερφάκι του, το «Parks and Recreation» επίσης με τις υπογραφές των Greg Daniels και Michael Schur. Η μεγάλη σύμπτωση είναι ότι και αυτή η σειρά είχε προβλήματα στην πρώτη σεζόν. Αυτή όμως την ιστορία θα σας τη διηγηθούμε μία άλλη φορά…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
1 ΣΧΟΛΙΟ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Athina Koufouli

    28/12/2018 at 00:50

    Την ειδα προσφατα τη σειρα, δε θα ελεγα οτι ειναι απο τις καλυτερες κωμικες σειρες που εχω δει… Το Parks and Recreation των ιδιων ειναι κλασεις ανωτερο!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η συμπλήρωση του email σας, δεν είναι υποχρεωτική.

NETFLIX

Μήπως ψάχνετε να δείτε στο Netflix ένα καλό κορεάτικο θρίλερ;

Δημοσιεύτηκε

στις

the call ANNASREVIEW | NETFLIX | news ANNASREVIEW, NETFLIX, news, The Call, ΚΟΡΕΑΤΙΚΑ ΘΡΙΛΕΡ

Η νέα ταινία “The Call” (Το Τηλεφώνημα) κυκλοφόρησε πριν από μία ημέρα στο Netflix και σπεύσαμε να τη δούμε αφού φαινόταν από την αρχή πολλά υποσχόμενη.

Πρόκειται για ένα νοτιοκορεατικό θρίλερ που δημιουργήθηκε από τον Lee Chung-hyun, με πρωταγωνίστριες τις Park Shin-hye και Jeon Jong-seo. Ο 30χρονος σκηνοθέτης πριν το “The Call” είχε μόνο μία ταινία μικρού μήκους στο βιογραφικό του, σαν να νομίζω όμως ότι μετά από αυτό που είδα… έχει μέλλον.

Η υπόθεση του φιλμ περιστρέφεται γύρω από δύο γυναίκες, τη Seo Yeon (Park Shin-hye) και τη Young Sook (Jeon Jong-seo). Ένα τυχαίο τηλεφώνημα από τα σπίτια τους θα τις κάνει να συνειδητοποιήσουν ότι η μία μιλάει από το μέλλον και η άλλη βρίσκεται 20 χρόνια πίσω. Μια σχέση που θα ξεκινήσει με μια όμορφη και παράξενη φιλία, σύντομα θα καταλήξει στο απόλυτο μακελειό. Όπως σε κάθε κριτική, έτσι και τώρα, δεν θα αποκαλύψω περαιτέρω στοιχεία της υπόθεσης αφού δεν θα έχει κανένα νόημα μετά να το δείτε.

The Call

Το “The Call” δεν έχει περιττούς εντυπωσιασμούς, δεν έχει φαντάσματα, δεν έχει εκείνο τον τρόμο που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στις αμερικανικές ταινίες.

To “The Call” έχει τον βαθύ ψυχολογικό τρόμο που νιώθεις σε κάθε κύτταρο του κορμιού σου. Είναι μια ταινία που δύσκολα θα πατήσεις το pause, είναι η ταινία που κάποια στιγμή θα αναρωτηθείς αν όντως συνεχίζεις να αναπνέεις. Σπλάτερ σκηνές λίγες και εξαιρετικές. Σεναριακά κενά; Κανένα, φίλοι μου. Μια πανέξυπνη ιστορία με ένα καστ που “έπαιξε γερή μπαλίτσα”.

Το τέλος; Γεμάτο ανατροπές; Θα έχει happy end, δεν θα έχει…. Μέχρι το τελευταίο λεπτό αναρωτιέσαι.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, απόψε το βράδυ θα απολαύσετε – αν το θέλετε – μια πολύ πολύ καλή ταινία!

Να αφήσω και το trailer:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NETFLIX

To Netflix προσθέτει μια νέα λειτουργία

Δημοσιεύτηκε

στις

από

NETFLIX 2 NETFLIX | news NETFLIX, news

Το Netflix ξεκίνησε μια νέα λειτουργία στην υπηρεσία του στην οποία οι συνδρομητές την ώρα που παρακολουθούν κάποιο τίτλο, στο πάνω μέρος της οθόνης θα εμφανίζεται μια σημείωση στην οποία αν λήγει σύντομα, θα αναγράφει το πότε.

Η συγκεκριμένη λειτουργία υπήρχε ήδη έτσι κι αλλιώς στις πληροφορίες κάθε τίτλου που έληγε σύντομα, όπως θα δείτε και στο παράδειγμα της παρακάτω φωτογραφίας, απλά η πλατφόρμα ίσως θέλει να υπενθυμίζει συνεχώς στον θεατή τη διαθεσιμότητα.

NETFLIX | news NETFLIX, news

Και ερχόμαστε τώρα εμείς, να ρωτήσουμε το εξής απλό…

Γιατί δεν προσθέτετε απλά στο μενού ένα κουμπί τύπου “Leaving Soon” για να υπάρχουν όλα συγκεντρωμένα; Ο λόγος που το λέμε είναι επειδή είναι λιγάκι αδύνατο να έχουμε τον νου μας σε κάθε σειρά ή ταινία που θέλουμε να δούμε, ενώ αν γνωρίζουμε πότε λήγουν όλα, θα επισπεύσουμε και την προβολή.

Ποια είναι η δική σας γνώμη για τη νέα λειτουργία του Netflix;

Διαβάστε επίσης:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NEWS

Οι 25 καλύτεροι ηθοποιοί του 21ου αιώνα σύμφωνα με τους New York Times

Δημοσιεύτηκε

στις

από

kaliteroi ithopoioi 1 celebrities | news | ΛΙΣΤΕΣ celebrities, news, ΛΙΣΤΕΣ, ΣΙΝΕΜΑ

Ποιος βρίσκεται άραγε στην κορυφή της λίστας;

Οι New York Times κυκλοφόρησαν μια λίστα με τους “25 Καλύτερους Ηθοποιούς του 21ου αιώνα”, η οποία παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Όπως ήταν λογικό, η συγκεκριμένη λίστα αναπαράχθηκε από πολλά ξένα ειδησεογραφικά sites και εισέπραξε τόσο θετικά όσο και αρνητικά σχόλια.

Πολλοί συμφώνησαν για την επιλογή του ηθοποιού που βρίσκεται στην πρώτη θέση, αρκετοί όμως σχολίασαν το γεγονός ότι στη λίστα των καλύτερων ηθοποιών δεν υπάρχει κανένας ομοφυλόφιλος.

Οι New York Times απάντησαν ότι το μοναδικό κριτήριο ήταν το ταλέντο των ηθοποιών στην υποκριτική και δεν εξέτασαν τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις. Άλλωστε, πολλοί από τους παρακάτω ηθοποιούς έχουν υποδυθεί στο παρελθόν ομοφυλόφιλους χαρακτήρες με εξαιρετικό τρόπο.


Ακολουθεί η λίστα των 25 Καλύτερων Ηθοποιών του 21ου αιώνα:

25. Gael Garcia Bernal
24. Sonia Braga
23. Mahershala Ali
22. Melissa McCarthy
21. Catherine Deneuve

best actors celebrities | news | ΛΙΣΤΕΣ celebrities, news, ΛΙΣΤΕΣ, ΣΙΝΕΜΑ


20. Rob Morgan
19. Wes Studi
18. Willem Dafoe
17. Alfre Woodard
16. Kim Min-hee

best actors 2 celebrities | news | ΛΙΣΤΕΣ celebrities, news, ΛΙΣΤΕΣ, ΣΙΝΕΜΑ


15. Michael B. Jordan
14. Oscar Isaac
13. Tilda Swinton
12. Joaquin Phoenix
11. Julianne Moore

best actors 3 celebrities | news | ΛΙΣΤΕΣ celebrities, news, ΛΙΣΤΕΣ, ΣΙΝΕΜΑ


10. Saoirse Ronan
9. Viola Davis
8. Zhao Tao
7. Toni Servillo
6. Song Kang-ho

best actors 4 celebrities | news | ΛΙΣΤΕΣ celebrities, news, ΛΙΣΤΕΣ, ΣΙΝΕΜΑ


5. Nicole Kidman
4. Keanu Reeves
3. Daniel Day-Lewis
2. Isabelle Huppert

kaliteroi ithopoioi celebrities | news | ΛΙΣΤΕΣ celebrities, news, ΛΙΣΤΕΣ, ΣΙΝΕΜΑ


Και στην πρώτη θέση βρίσκεται ο ηθοποιός Denzel Washington!

Denzel Washington celebrities | news | ΛΙΣΤΕΣ celebrities, news, ΛΙΣΤΕΣ, ΣΙΝΕΜΑ

Αναμένουμε στα σχόλια παρακάτω και τη δική σας γνώμη!


Διαβάστε επίσης:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NEWS

Τι να δείτε αυτό το Σαββατοκύριακο στο Netflix

Δημοσιεύτηκε

στις

από

να δείτε αυτό το Σαββατοκύριακο στο Netflix 3 NETFLIX | news | ΣΕΙΡΕΣ NETFLIX NETFLIX, news, ΣΕΙΡΕΣ NETFLIX, ΤΑΙΝΙΕΣ NETFLIX, Τι να δείτε αυτό το Σαββατοκύριακο στο Netflix

Γεμάτο κι αυτό το Σαββατοκύριακο στο Netflix με αρκετές ταινίες και χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Πάμε να τα δούμε αναλυτικά;

white 22 NETFLIX | news | ΣΕΙΡΕΣ NETFLIX NETFLIX, news, ΣΕΙΡΕΣ NETFLIX, ΤΑΙΝΙΕΣ NETFLIX, Τι να δείτε αυτό το Σαββατοκύριακο στο Netflix

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

27.11.2020
Virgin River: Season 2 

Αρραβώνες. Μωρά. Χωρισμοί. Φόνοι. Αν και μικρή πόλη, το Βέρτζιν Ρίβερ κρύβει πολύ δράμα — και η Μελ Μονρό βρίσκεται πολύ συχνά στο επίκεντρό του.


27.11.2020
Over Christmas / Πίσω για τα Χριστούγεννα – Season 1

Ο Μπάστιαν, ένας ξεπεσμένος μουσικός, παλεύει με τη μελαγχολία καθώς επιστρέφει στο πατρικό του για τα Χριστούγεννα, όπου τον περιμένουν δυσάρεστες εκπλήξεις.

white 22 NETFLIX | news | ΣΕΙΡΕΣ NETFLIX NETFLIX, news, ΣΕΙΡΕΣ NETFLIX, ΤΑΙΝΙΕΣ NETFLIX, Τι να δείτε αυτό το Σαββατοκύριακο στο Netflix

ΤΑΙΝΙΕΣ

27.11.2020
Don’t Listen / Ακούω Φωνές (2020)

Μετά από ένα τραγικό συμβάν στο νέο σπίτι που ανακαινίζει, ο Ντάνιελ ακούσιε μια απόκοσμη έκκληση για βοήθεια και απευθύνεται σε έναν ερευνητή παραφυσικών φαινομένων.


27.11.2020
Τhe Beast / Το Κτήνος (2020)

Για να σώσει την κόρη του, ένας ασταθής βετεράνος των ειδικών δυνάμεων βγάζει το κτήνος που κρύβει μέσα του στο κυνήγι των απαγωγέων της – και σύντομα γίνεται ύποπτος.


27.11.2020
The Call / Το Τηλέφωνο (2020)

Τις συνδέει ένα τηλέφωνο, το ίδιο σπίτι και 20 χρόνια διαφορά. Μια κατά συρροή δολοφόνος ρισκάρει το παρελθόν – και τη ζωή – μιας γυναίκας για να αλλάξει τη δική της μοίρα.


25.11.2020
The Christmas Chronicles 2 
Τα Χρονικά των Χριστουγέννων: Δεύτερο Μέρος (2020)
Δύο χρόνια πέρασαν από τότε που τα αδέλφια Κέιτ (Ντάρμπι Καμπ) και Τέντι Πιρς (Τζούντα Λιούις) έσωσαν τα Χριστούγεννα και έκτοτε πολλά έχουν αλλάξει. Η κυνική πλέον έφηβη Κέιτ περνά χωρίς να το θέλει τα Χριστούγεννα στο Κανκούν με τον νέο φίλο της μητέρας της και τον γιο του, τον Τζακ (Τζαζίρ Μπρούνο). Απρόθυμη να αποδεχτεί αυτήν τη νέα εκδοχή της οικογένειάς της, η Κέιτ αποφασίζει να το σκάσει. Όταν όμως ένας μυστηριώδης ταραχοποιός με μαγικές ιδιότητες, ο Μπέλσνικελ, απειλεί να καταστρέψει τον Βόρειο Πόλο και να καταργήσει τα Χριστούγεννα για πάντα, η Κέιτ και ο Τζακ παρασύρονται χωρίς να το περιμένουν σε μια νέα περιπέτεια παρέα με τον Αϊ-Βασίλη (Κερτ Ράσελ).


24.11.2020
Hillbilly Elegy / Το Τραγούδι του Χιλμπίλη (2020)

Τη στιγμή που ο φοιτητής Νομικής στο Γέιλ και πρώην πεζοναύτης από το Νότιο Οχάιο Τζέι Ντι Βανς (Γκάμπριελ Μπάσο) ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη δουλειά των ονείρων του, μια οικογενειακή κρίση τον αναγκάζει να επιστρέψει στη γενέτειρά του, την οποία έχει απαρνηθεί. Ο Τζέι Ντι θα έρθει αντιμέτωπος με τις περίπλοκες σχέσεις της “άξεστης” οικογένειάς του, μεταξύ άλλων, και με την ευέξαπτη μητέρα του, την Μπεβ (Έιμι Άνταμς), η οποία παλεύει με τον εθισμό. Πλημμυρισμένος με αναμνήσεις της αγέρωχης και πανέξυπνης γιαγιάς του, της Μάμο (Γκλεν Κλόουζ), η οποία τον μεγάλωσε, ο Τζέι Ντι καταφέρνει να συμφιλιωθεί με το ανεξίτηλο αποτύπωμα της οικογένειάς του μέσα από το προσωπικό του ταξίδι.

white 22 NETFLIX | news | ΣΕΙΡΕΣ NETFLIX NETFLIX, news, ΣΕΙΡΕΣ NETFLIX, ΤΑΙΝΙΕΣ NETFLIX, Τι να δείτε αυτό το Σαββατοκύριακο στο Netflix

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

27.11.2020
Όνειρα Χορού: Hot Chocolate Nutcracker (2020)

Από τη Shondaland, τα “Όνειρα Χορού: Hot Chocolate Nutcracker” παρουσιάζουν την καριέρα της βραβευμένης καλλιτέχνιδας Ντέμπι Άλεν και παρακολουθούν τους νεαρούς χορευτές της, καθώς προετοιμάζονται για το “Hot Chocolate Nutcracker”, την ετήσια παραγωγή της Άλεν.

white 22 NETFLIX | news | ΣΕΙΡΕΣ NETFLIX NETFLIX, news, ΣΕΙΡΕΣ NETFLIX, ΤΑΙΝΙΕΣ NETFLIX, Τι να δείτε αυτό το Σαββατοκύριακο στο Netflix

REALITY

27.11.2020
Fabulous Lives of Bollywood Wives
/ Οι Κυρίες του Μπόλιγουντ – Season 1
Κάμερες καταγράφουν το κουβεντολόι και τη σχέση τεσσάρων αξιαγάπητων γυναικών του Μπόλιγουντ, οι οποίες έρχονται αντιμέτωπες με τη δουλειά, την οικογένεια και τη φιλία.


27.11.2020
Sugar Rush Christmas
/ Περνάμε… ζάχαρη!: Χριστούγεννα – Season 2
Γλυκές απολαύσεις, διασημότητες και μια νέα σεζόν με ευχάριστες εορταστικές προκλήσεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

NETFLIX ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

ΝΕΤFLIX NOEMBΡΙΟΣ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To watchandchill.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

To watchandchill.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. More about the cookies used click here

ΚΛΕΙΣΙΜΟ