Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει μερικές πολύ καλές σειρές τρόμου και το The Haunting of Hill House είναι οπωσδήποτε μία εξ αυτών (για να μη πούμε κιόλας ότι είναι η πρώτη στη συγκεκριμένη λίστα).

Ευτυχώς για όσους εκτιμήσαμε τη συγκεκριμένη σειρά, έρχεται και δεύτερος κύκλος, αν και η ιστορία θα είναι εντελώς διαφορετική.

Ο νέος κύκλος έχει ήδη κερδίσει ψήφο εμπιστοσύνης από τον πρωταγωνιστή της πρώτης σεζόν Oliver Jackson-Cohen. Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο The Wrap και είπε ότι η νέα ιστορία είναι εκπληκτική. Ο Luke της πρώτης σεζόν δεν θέλησε να δώσει πολλές πληροφορίες, ωστόσο επανέλαβε ότι ο νέος κύκλος δεν θα σχετίζεται με το Hill House και θα λέγεται The Haunting of Bly Manor. «Θα μας πείτε κάτι για τα νέα επεισόδια;» ερωτήθηκε από το περιοδικό. «Θα με πυροβολήσουν, αν το κάνω αυτό» απάντησε χαριτολογώντας. Και συνέχισε: «Θα ήθελα πολύ να απαντήσω στην ερώτηση. Όμως το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι το Bly Manor θα είναι εκπληκτικό. Είναι μία πολύ, πολύ συναρπαστική ιστορία από όσα έχω ακούσει».

Ο ηθοποιός Oliver Jackson-Cohen

 

 

Ο νέος κύκλος θα βασιστεί στο κλασικό αριστούργημα «Το στρίψιμο της βίδας» του Henry James.

Το βιβλίο αφηγείται την ιστορία δυο παιδιών που, ορφανά από γονείς, ζούνε σ’ ένα πύργο στην εξοχή υπό την επίβλεψη μιας γκουβερνάντας ανίκανης να αντιμετωπίσει τα φαντάσματα των παλιών υπηρετών του πύργου που έρχονται να καλέσουν τα παιδιά στον εκφαυλισμό και στο θάνατο.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!

Δείτε Ακόμα

2 Σχόλια

    1. έχω σκάσει, το έχασα!!!! δεν το βρίσκω πουθενά και όταν το πήρα περιμενα 3 εβδομαδες να το στειλουν!