Το Netflix απέκτησε μία ακόμα ταινία για την οποία οι προσδοκίες είναι πολύ υψηλές.
Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά του video game «Tom Clancy’s The Division». Πρωταγωνιστές θα είναι ο Jake Gyllenhaal και η Jessica Chastain και τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο David Leitch (Hobbs And Shaw, Deadpool 2).

Jessica Chastain και Jake Gyllenhaal

Τα ονόματα προδιαθέτουν για κάτι πολύ δυνατό, ενώ οι συντελεστές θέλουν να κρατήσουν την ατμόσφαιρα της ταινίας όσο το δυνατόν πιο κοντά γίνεται σε αυτή του video game.
Η υπόθεση του The Division είναι η εξής: μία πανδημία σαρώνει τη Νέα Υόρκη και αφήνει την πόλη σε κατάσταση χάους και τους κατοίκους χωρίς νερό και τροφή.
Ο Gyllenhaal είναι ένας πράκτορας που θα αναλάβει να βοηθήσει τον κόσμο αλλά και να ερευνήσει τη φύση της πανδημίας. Προς το παρόν δεν είναι γνωστό ποιον χαρακτήρα θα υποδυθεί η Chastain.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!

Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Δείτε Ακόμα