Θα είναι το Relic η καλύτερη ταινία τρόμου για το 2020;


Τον Ιούλιο του 2020 θα κυκλοφορήσει η νέα ταινία τρόμου Relic και στο εξωτερικό κριτικοί αναφέρουν ήδη ότι πρόκειται την καλύτερη ταινία της χρονιάς στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Δημιουργός του φιλμ είναι η Natalie Erika James και το Relic απέσπασε διθυραμβικά σχόλια κατά την προβολή του στο Sundance Film Festival τον Ιανουάριο, όπως αναφέρει η Independent.

Στην υπόθεση του Relic, όταν η ηλικιωμένη μητριάρχης Edna εξαφανίζεται, η κόρη της Kay και η εγγονή της Sam ταξιδεύουν στο απομακρυσμένο οικογενειακό σπίτι τους, για να τη βρουν. Οι δυο γυναίκες θα ανακαλύψουν σύντομα ότι μια σκοτεινή παρουσία στοιχειώνει το σπίτι αλλά και την Edna.

Στο καστ της ταινίας πρωταγωνιστούν οι παρακάτω ηθοποιοί:
✦ Emily Mortimer ως Kay
✦ Bella Heathcote ως Sam
✦ Robyn Nevin ως Edna
✦ Chris Bunton ως Jamie
✦ Steve Rodgers ως Constable Mike Adler
✦ Jeremy Stanford ως Alex

Στο Rotten Tomatoes, όσοι κριτικοί έχουν σχολιάσει μέχρι στιγμής δίνουν το απόλυτο 100%, ο κόσμος όμως είναι αυτός που θα κρίνει τελικά το αποτέλεσμα μετά την επίσημη προβολή του φιλμ στους κινηματογράφους.

To επόμενο διάστημα θα κυκλοφορήσει το trailer και ελπίζουμε να αξίζει την προσοχή μας.

 

Διαβάστε επίσης:


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ