Terrence Woods: Η μυστηριώδης εξαφάνιση του τηλεοπτικού παραγωγού


Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από την εξαφάνιση του Terrence Woods, ωστόσο την ιστορία του καλύπτει τέτοιο μυστήριο, που οι θεωρίες συνωμοσίας δίνουν και παίρνουν.

Ποιος είναι όμως ο Terrence Woods και ποια η ιστορία του;

Πρόκειται για έναν νεαρό τηλεοπτικό παραγωγό που είχε εργαστεί σε πολλές παραγωγές, όπως το The Voice UK, Saving Africa’s Elephants: Hugh και Ivory War. Το τελευταίο διάστημα πριν εξαφανιστεί, εργαζόταν στη σειρά Gold Rush του Discovery Channel. Τα γυρίσματα γίνονταν σε κάτι ερειπωμένα ορυχεία στο Αϊντάχο από τη βρετανική εταιρεία Raw.

Ο 27χρονος Woods από το Maryland εξαφανίστηκε στις 5 Οκτωβρίου του 2018. Για την εξαφάνισή του δεν γράφτηκαν πολλά και μόνο λίγες αμερικανικές τοπικές ιστοσελίδες ασχολήθηκαν. Ωστόσο, στα social media στήθηκε καμπάνια για να συγκεντρωθούν στοιχεία για την υπόθεση, ενώ έχουν δημιουργηθεί και κλειστά γκρουπ στο Facebook που ψάχνουν ακόμα τον 27χρονο.

Σχεδόν δύο χρόνια μετά κανείς δεν ξέρει τι έχει συμβεί, ενώ έχουν προκύψει πολλά ερωτήματα για τη βρετανική εταιρεία Raw που ανήκει στο Discovery και στην οποία δούλευε ο νεαρός.

Το Deadline μίλησε με την οικογένεια του Woods σε μια προσπάθεια να καταλάβει τι μπορεί να έχει συμβεί.

Οι γονείς του Woods έχουν καταγγείλει ότι στα γυρίσματα υπήρχε πολύ άσχημη συμπεριφορά προς τον γιο τους, κάτι που η εταιρεία Raw αρνείται. Οι υπεύθυνοι μάλιστα λένε ότι βοήθησαν στις έρευνες και στήριξαν την οικογένεια μετά την εξαφάνιση.


Διαβάστε επίσης 👉 Unsolved Mysteries: Το FBI προσφέρει 100.000 δολάρια σε όποιον βοηθήσει στην υπόθεση του Alonzo Brooks


Ο σερίφης Doug Giddings, που έχει αναλάβει την υπόθεση, δήλωσε από την πλευρά του ότι ποτέ δεν προέκυψαν στοιχεία που να ενοχοποιούν κάποιον.

Λίγο πριν εξαφανιστεί, είχε καλέσει τον πατέρα του και του είχε πει ότι θα σταμάταγε μερικές εβδομάδες νωρίτερα τη δουλειά, χωρίς να εξηγήσει τον λόγο πίσω από αυτή την ξαφνική ανακοίνωση. Επίσης ο ίδιος έστειλε ένα mail στην εταιρεία Raw όπου έγραφε ότι θέλει να επισκεφτεί τη μητέρα του στο Maryland επειδή εκείνη είχε κάποιο πρόβλημα υγείας. Την ημέρα της εξαφάνισης, ο νεαρός ήταν κανονικά στη δουλειά του στο Αϊντάχο, όταν ξαφνικά ενώπιον όλων σηκώθηκε και έφυγε με κατεύθυνση προς το δάσος .

Nez Perce National Forest

Έκτοτε δεν τον ξαναείδε κανείς. Ακολούθησε μεγάλη έρευνα στην περιοχή, η οποία διήρκεσε ημέρες ολόκληρες, ωστόσο δεν βρέθηκε ίχνος του. Ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, ελικόπτερα και ομάδες διασωστών έψαξαν παντού, αλλά ήταν λες και άνοιξε η γη και τον κατάπιε!

Οι γονείς του εκτιμούν ότι τις ημέρες πριν εξαφανιστεί, κάτι είχε συμβεί στη δουλειά. Δήλωσαν ότι ο γιος τους είδε κάτι που δεν έπρεπε να έχει δει και γι’ αυτό ήθελε να φύγει από τη δουλειά.

Ωστόσο η αστυνομία δεν έχει βρει στοιχεία που να αποδεικνύουν κάτι τέτοιο. Όπως και να έχει η υπόθεση παραμένει ένα μεγάλο μυστήριο, ενώ ακόμα ο Woods παραμένει άφαντος, χωρίς κανείς να ξέρει τι του συνέβη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

No Content Available