Τέλος για Megan Fox και Brian Austin Green – Με ποιον βγαίνει τώρα η ηθοποιός;


Ο Brian Austin Green και η Megan Fox έχουν χωρίσει πολλές φορές στο παρελθόν, αυτή τη φορά όμως ίσως να είναι και η οριστική.
Οι gossip στήλες του εξωτερικού ισχυρίζονται ότι η Megan έχει ήδη βρει την αγάπη στην αγκαλιά ενός γνωστού τραγουδιστή.

Ο Brian Austin Green έχει ήδη επιβεβαιώσει τις φήμες περί χωρισμού από την ηθοποιό, με την οποία ήταν παντρεμένοι 10 χρόνια. Ο 46χρονος παντρεύτηκε την 34χρονη Megan το 2010 και έχουν μαζί τρεις γιους.

Ο Green έκανε τις αποκαλύψεις στο τελευταίο του podcast, λέγοντας ότι προσπαθούν να μείνουν χωριστά από το τέλος του 2019. «Θα την αγαπώ για πάντα. Και ξέρω ότι κι εκείνη θα με αγαπάει για πάντα και έχουμε μία πολύ cool και ιδιαίτερη οικογένεια» είπε και μάλιστα συγκινήθηκε λέγοντας ότι η Fox έχει υπάρξει η καλύτερή του φίλη εδώ και 15 χρόνια.

O ράπερ Machine Gun Kelly

Δεν μπόρεσε μάλιστα να μη σχολιάσει τις φήμες ότι η Fox είναι ζευγάρι με τον ράπερ Machine Gun Kelly, το αληθινό όνομα του οποίου είναι Colson Baker.
«Γνώρισε τον Colson σε γυρίσματα. Δεν τον ξέρω. Έχω μιλήσει με τη Megan γι’ αυτόν. Είναι φίλοι προς το παρόν. Εμπιστεύομαι την κρίση της, είναι καλή σε αυτό. Δεν θέλω κανείς να σκεφτεί ότι είναι κακιά κι εγώ είμαι το θύμα».

 

Διαβάστε επίσης:

Logan Williams: Η μητέρα του 16χρονου ηθοποιού αποκάλυψε την αιτία θανάτου του

O Χοακίν Φίνιξ θα γίνει πατέρας

Richard Madden: Oργιάζουν οι φήμες για τη σεξουαλική του ζωή

 


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ