Ταινίες με Ζόμπι στο Netflix!


Κάποιοι τα φοβούνται, σε κάποιους είναι αδιάφορα και μερικοί απλώς γελάνε μόλις τα αντικρίζουν. Τα ζόμπι είναι φανταστικά όντα που βασίστηκαν σε παλιές λαϊκές κουλτούρες και προκαταλήψεις και διαδόθηκαν μέσω λογοτεχνικών έργων φαντασίας και ταινιών. Σας παραθέτουμε λοιπόν κάποιες ταινίες του Netflix όπου φιγουράρουν τούτα τα “αθώα” πλασματάκια!

Day of the Dead: Bloodline (2018) – Η μέρα των ζωντανών νεκρών
Μια πρώην φοιτήτρια ιατρικής αγωνίζεται για την ζωή της ενάντια σε ένα σατανικό υβρίδιο ανθρώπου-ζόμπι που έχει βαλθει να την καταστρέψει. Βασισμένο στο κλασικό του 1985.


Ravenous (2017) –
Οι πεινασμένοι

Σε μια επαρχιακή πόλη του Κεμπέκ που πλήττεται από ζόμπι, μια ασυναρτητη ομάδα επιζώντων προσπαθεί να απαλλαχθεί από τις μολυσμένες ορδές.


Resident Evil: Damnation (2012) –
Resident Evil: Η καταδίκη

Ο ομοσπονδιακός πράκτορας Λεόν καταδιώκει ό,τι πιο θανατηφόρο υπήρξε ποτέ στην Ευρώπη, η οποία μαστίζεται από πολέμους και βιολογικά όπλα που απειλούν τους πάντες.

Resident Evil: Degeneration (2008)
Σε αυτήν την έκδοση κινουμένων σχεδίων του Resident Evil, η Κλερ και ο Λίον ξανασμίγουν σε ένα αεροδρόμιο όπου ένα ζόμπι μολυσμένο με τον ιό Τ κυκλοφορεί ελεύθερο.


Dawn Of The Dead (2004) – Το ξύπνημα των νεκρών

Μια νοσοκόμα, ξυπνώντας ένα πρωί, διαπιστώνει με τρόμο ότι οι πάντες στο σπίτι και στη συνοικία της έχουν μεταβληθεί σε ζόμπι. Οχυρώνεται μαζί με ελάχιστους επιζώντες σε ένα εμπορικό κέντρο και εκεί οργανώνει την άμυνά της ενάντια στους νεκροζώντανους. Ατμοσφαιρικό ριμέικ της κλασικής πλέον ταινίας του Τζορτζ Ρομέρο “Ζόμπι, το ξύπνημα των νεκρών”.

Scouts Guide to the Zombie Apocalypse (2015) – Προσκοπικό Εγχειρίδιο για την Αντιμετώπιση μιας Ζόμπι Αποκάλυψης
Τρεις φίλοι από το σχολείο ζουν την αποκάλυψη των ζόμπι στην τελευταία κατασκήνωση με τους προσκόπους και, χωρίς να το θέλουν, γίνονται η πρώτη γραμμή άμυνας της πόλης.

Shaun Of The Dead (2004) – Το ξύσιμο των νεκρών
Η ζωή του Shaun πάει κατα διαόλου…Περνάει όλο του το χρόνο στην pub του, Winchester, μαζί με τον φίλο του Ed. Έχει ανοιχτά θέματα με την μητέρα του και παραμελεί την Liz, την κοπέλα του. Όταν η Liz τον παρατάει, ο Shaun αποφασίζει να βάλει τη ζωή του σε μια σειρά: Πρέπει να κερδίσει την καρδιά της κοπέλας του, να φτιάξει τη σχέση του με τη μητέρα του και να αντιμετωπίσει τις ευθύνες τη ενηλικίωσης. Σα να μην έφταναν όλα αυτά, οι νεκροί επιστρέφουν στη ζωή και όλη η πόλη γεμίζει με ζόμπι που διψούν για ανθρώπινη σάρκα! Για τον Shaun αυτό είναι ένα ακόμη εμπόδιο. Οπλισμένος με ένα ρόπαλο και μια αξίνα, ξεκινάει μαζί με τον Ed για να σώσει τη μητέρα του, τον πατριό του, την Liz και τους φίλους της και να τους πάει στο πιο ασφαλές μέρος που γνωρίζει: Το Winchester.ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ