Τα σπάει το Extraction: Ενθουσιασμένος ο Chris Hemsworth!


Η νέα ταινία του Chris Hemsworth για το Netflix με τίτλο Extraction απέχει ένα βήμα από το να σπάσει ένα θεαματικό ρεκόρ.

Το action thriller των σκηνοθετών του Avengers Anthony και Joe Russo προβάλλεται στο Netflix από τις 24 Απριλίου και θα φτάσει τα 90 εκατομμύρια λογαριασμούς-τηλεθεατές μόνο τον πρώτο μήνα.

Το νέο ανακοίνωσε ο Hemsworth στη σελίδα του στο instagram: «Ο Tyler Rake σκίζει. Το Extraction πάει να γίνει η μεγαλύτερα πρεμιέρα ever στο Netflix – με περίπου 90 εκατομμύρια νοικοκυριά να το βλέπουν τις πρώτες 4 εβδομάδες. Ευχαριστώ όλους όσοι το έχετε δει μέχρι τώρα!».

Η ταινία δεν έτυχε ενθουσιώδους υποδοχής από τους κριτικούς, αλλά το κοινό την έχει λατρέψει και πολλοί λένε ότι πρόκειται για την καλύτερη ταινία δράσης της πλατφόρμας (διαβάστε εδώ την κριτική του Watch & Chill).

Σύμφωνα με πληροφορίες σε παγκόσμιο επίπεδο τα τρία προγράμματα του Netflix που σαρώνουν την περίοδο της καραντίνας είναι: το Extraction, το Tiger King και το The Last Dance για τη ζωή του Michael Jordan.

Δείτε το trailer:

 

 

 


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ