Τα παιδάκια που μας τρόμαξαν: Πώς είναι σήμερα τα παιδιά που έπαιξαν σε διάσημα θρίλερ;


Τα παιδιά ηθοποιοί έχουν να φέρουν σε πέρας δύσκολες αποστολές. Ακόμα χειρότερα αν έχουν να παίξουν σε ταινίες τρόμου. Ορισμένα εξ αυτών ωστόσο έχουν κλέψει τις εντυπώσεις μες τις ερμηνείες τους και κατάφεραν να μας στοιχειώσουν για πολλά χρόνια. Πού βρίσκονται όμως σήμερα μερικά από τα πιο διάσημα παιδιά horror ταινιών;

 

Daveigh Chase – The Ring (29 ετών)
Η Daveigh Chase είχε ήδη μεγάλη εμπειρία ως ηθοποιός πριν παίξει τη Samara στην ταινία του 2002 The Ring, ωστόσο αυτός ήταν ο ρόλος που την έκανε γνωστή. Η Chase παραμένει ηθοποιός και έπαιξε στη σειρά του HBO «Big Love» το 2006 αλλά και σε διάφορες ταινίες χωρίς να κάνει κάποια μεγάλη επιτυχία. Παράλληλα κυνηγάει και καριέρα στο τραγούδι.

 

Miko Hughes – Pet Sematary (33 ετών)
Ο Miko Hughes κάνει guest εμφανίσεις σε διάφορες σειρές (Veronica Mars, Boston Public, Roswell), εργάζεται και ως μουσικός, ενώ έχει σκηνοθετήσει κάποιο μέρος της ταινίας τρόμου Chilling Visions: 5 Senses of Fear.

 

Lisa και Louise Burns – The Shining (51 ετών)
Και οι δύο μετά τη Λάμψη εγκατέλειψαν την υποκριτική και τα ίχνη τους χάθηκαν. Ωστόσο επανεμφανίστηκαν με τη συμμετοχή τους στη σειρά του VH1 «Where Are They Now» και σε μία προβολή της ταινίας του Stanley Kubrick «Dr. Strangelove».

 

Danielle Harris – Halloween 4 (42 ετών)
Η Danielle Harris υποδύθηκε την Jamie Lloyd στα Halloween 4 και 5. Διατήρησε επαφή με την τηλεόραση, ενώ επίσης τραγουδάει. Επέστρεψε στο horror το 1998 με την ταινία Urban Legend και τα τελευταία χρόνια ασχολείται αποκλειστικά με θρίλερ, ενώ σκηνοθέτησε και την ταινία Among Friends.

 

Alex Vincent – Child’s Play (38 ετών)
Ο Vincent έπαιξε στις δύο πρώτες ταινίες Child’s Play και αντικαταστάθηκε στην τρίτη. Έμεινε εκτός χώρου από το 1994 μέχρι το 2007 και είπε ότι αποφάσισε να μείνει μακριά λόγω μίας κακής εμπειρίας στην ταινία My Family Treasure. Τα τελευταία χρόνια έχει παίξει σε πολλά θρίλερ.

 

Harvey Stephens – The Omen (49 ετών)
Μετά το Omen έπαιξε σε μία τηλεταινία και μετά εξαφανίστηκε μέχρι που επέστρεψε για το remake του The Omen το 2006, όπου είχε ένα cameo ως ρεπόρτερ. Πλέον έχει καριέρα στον χώρο των οικονομικών.

 

Α. Michael Baldwin – Phantasm (56 ετών)
Ο Baldwin ανά διαστήματα εγκατέλειπε την υποκριτική και ασχολούνταν με διάφορα άλλα αντικείμενα. Σε ένα από αυτά γνώρισε έναν Ινδό γκουρού και γοητεύτηκε από τον ανατολικό μυστικισμό, με τον οποίο ασχολείται ακόμα, ενώ παράλληλα συνεχίζει να παίζει σε διάφορα θρίλερ.

 

Kyle Richards – Halloween (50 ετών)
Η Kyle Richards έμπλεξε από νωρίς με τα θρίλερ. Ήταν η Angie στο Eaten Alive του 1977, η Debbie στο The Car και η Lindsey Wallace στο αριστούργημα του John Carpenter Halloween. Παραμένει ηθοποιός και έχει πάρει μέρος και στο The Real Housewives of Beverly Hills.

 

Stephen Dorff – The Gate (46 ετών)
Ο Dorff έχει παίξει στα Blade, Feardotcom, Alone in the Dark και Botched, στη σειρά True Detective και θα τον δούμε και στο Deputy το 2020. Επίσης είναι ο εκπρόσωπος της εταιρείας Blu Electronic Cigarettes.

 

Danny Pintauro – Cujo (43 ετών)
Έπαιξε στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά “Who’s the Boss” και μετά αποτραβήχτηκε από τον χώρο. Επέστρεψε την τελευταία δεκαετία, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι είναι ομοφυλόφιλος και έκτοτε δίνει αγώνες για την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ.

 

Linda Blair – The Exorcist (60 ετών)
Μετά την εμβληματική ταινία Ο Εξορκιστής έπαιξε στο sequel του 1977 και σε διάφορα άλλα horror τη δεκαετία ’80. Παίζει ακόμα αραιά και πού αλλά έχει κυρίως αφοσιωθεί στη φιλοζωική οργάνωση «The Linda Blair World Heart Foundation» που η ίδια δημιούργησε.

 

Isabelle Fuhrman – Orphan (22 ετών)
Η Furhman έπαιξε στη σειρά Masters Of Sex και υποδύθηκε την Clove στο The Hunger Games.  Θα τη δούμε επίσης σε δύο νέες ταινίες θρίλερ που θα κυκλοφορήσουν το 2020.

 

Haley Joel Osment – The Sixth Sense (31 ετών)
Συνεχίζει την καριέρα του ως ηθοποιός και έχει παίξει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές ενώ παράλληλα δανείζει τη φωνή του σε video games.

 

Για περισσότερες λίστες του Watch & Chill, πατήστε ΕΔΩ.


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ