Συντετριμμένος ο Larry King για τον θάνατο των παιδιών του


Ο διάσημος παρουσιαστής Larry King βιώνει μία τραγωδία, αφού δύο από τα παιδιά του πέθαναν μέσα σε διάστημα λίγων ημερών.

Ο King ανέφερε σε δήλωσή του την αιτία θανάτου τους και συντετριμμένος, είπε τα εξής:
«Με θλίψη και μια σπασμένη καρδιά ενός πατέρα, επιβεβαιώνω την πρόσφατη απώλεια δύο παιδιών μου, του Andy και της Chaia. Και οι δύο ήταν καλές και ευγενικές ψυχές και θα μας λείψουν πάρα πολύ. Ο Andy πέθανε απροσδόκητα από καρδιακή προσβολή στις 28 Ιουλίου και η Chaia πέθανε στις 20 Αυγούστου, λίγο μετά από διάγνωση καρκίνου του πνεύμονα. Η απώλεια τους μοιάζει τόσο λάθος. Κανένας γονέας δεν πρέπει να θάψει το παιδί του. Η οικογένειά μου και εγώ σας ευχαριστώ για τα ευγενικά σας λόγια και ευχές. Αυτή τη στιγμή, χρειαζόμαστε λίγο χρόνο και ιδιωτικότητα. Σας ευχαριστώ που το σέβεστε».

Ο 86χρονος παρουσιαστής είχε υιοθετήσει τον Andy το 1962 αφού παντρεύτηκε τη μητέρα του Alene Akins. Το ζευγάρι έκανε την Chaia το 1969.

O King με την Chaia και τον Andy

Η εγγονή του King Jillian, σε συνέντευξή της στη Daily Mail δήλωσε ότι όλοι αισθάνονται πολύ άσχημα και θλιμμένοι και ο παππούς της Larry είναι πραγματικά πληγωμένος και αναστατωμένος: «Ο παππούς ήταν πολύ άρρωστος πέρυσι. Τα παιδιά του τον φρόντιζαν πολύ. Είναι αναστατωμένος που τα έχει χάσει τώρα».

Ο Larry King δεν μπόρεσε να πετάξει στη Φλόριντα για την κηδεία του γιου του χάρη στην πανδημία του κορωνοϊού και επειδή εξακολουθεί να αναρρώνει από το σχεδόν μοιραίο εγκεφαλικό επεισόδιο που είχε πάθει τον Μάρτιο του 2019. Το εγκεφαλικό τον είχε αφήσει τότε σε κώμα για δύο εβδομάδες και η οικογένειά του συσπειρώθηκε για να βοηθήσει στην ανάρρωσή του.

Mε πληροφορίες από τη Mirror

Απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου/κειμένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, ακόμα κι αν υπάρχει αναφορά της πηγής, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη. 


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ