Μια τεράστια έκπληξη μας κράταγε για σήμερα το Netflix, αφού κυκλοφόρησε το teaser για την τέταρτη σεζόν της σειράς Stranger Things.

Το βίντεο συνοδεύεται με τη φράση Από τη Ρωσία με αγάπη και διαπιστώνουμε ότι έρχεται μεγάλη ανατροπή στη σειρά!

O τρίτος κύκλος του Stranger Things έκλεισε με την οικογένεια Byer (Winona Ryder, Noah Schnapp και Charlie Heaton) και την Eleven (Millie Bobby Brown) να μετακομίζουν από το Hawkins στο Chicago για μια νέα αρχή. Η τελευταία σκηνή μας μεταφέρει σε κάποιες εγκαταστάσεις της Ρωσίας και μας δείχνει δύο στρατιώτες να ετοιμάζονται να προσφέρουν έναν φυλακισμένο στον Demogorgon. Όπως όλα δείχνουν λοιπόν ο φυλακισμένος αυτός θα είναι ο αγαπημένος μας σερίφης, ο οποίος τελικά δεν είναι νεκρός, όπως άφησαν να εννοηθεί στον τρίτο κύκλο!

Εξάλλου τον περασμένο Ιούλιο, ο ηθοποιός David Harbour, που υποδύεται τον σερίφη Hopper, άφησε ένα κρυφό μήνυμα στον λογαριασμό του στο Instagram, που μόνο οι παρατηρητικοί χρήστες θα μπορούσαν να αποκρυπτογραφήσουν. Μια εβδομάδα μετά την προβολή της τρίτης σεζόν, ο Harbour άλλαξε την εικόνα προφίλ του με τον αριθμό 6. Ο ηθοποιός συνέχιζε να αλλάζει τις εικόνες με αριθμούς, μέχρι που σχηματίστηκε ένας αριθμός τηλεφώνου και πιο συγκεκριμένα ο 618-625-8313.

Οι χρήστες έσπευσαν αμέσως να καλέσουν το νούμερο και προς μεγάλη τους έκπληξη, άκουσαν τον Murray Bauman (Brett Gelman), να λέει στον τηλεφωνητή, το εξής:

“Καλησπέρα, έχετε καλέσει την οικία του Murray Bauman. Μαμά αν είσαι εσύ, κλείσε και κάλεσε με από τις 5 μέχρι τις 6, όπως σου είπα, εντάξει; Joyce, αν είσαι εσύ, σε ευχαριστώ που κάλεσες, προσπαθούσα να σε βρω. Είναι σχετικά με… βασικά καλύτερα να τα πούμε από κοντά. Δεν είναι κάτι καλό ή κακό, αλλά είναι κάτι…”

Τα καλά νέα λοιπόν είναι ότι ο Hopper ζει. Τα κακά νέα είναι ότι είναι φυλακισμένος στη Ρωσία.

Αναμένουμε πλέον με αγωνία την ημερομηνία της τέταρτης σεζόν!

 

Διαβάστε επίσης:

Lucifer: H σειρά ίσως και να μην τελειώσει στην πέμπτη σεζόν τελικά!

Netflix: Αυτοί είναι οι τίτλοι που αποσύρονται τον Φεβρουάριο

Σάντρα Μπούλοκ και Τζον Μπέρνταλ στο νέο θρίλερ του Netflix

White Stork: Αυτή είναι η νέα σειρά του Netflix με πρωταγωνιστή τον Tom Hiddleston

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!

Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

Δείτε Ακόμα