Το πρόσφατο επεισόδιο του South Park με τίτλο “Band in China”, έγινε η αφορμή για να σταματήσει η προβολή της επιτυχημένης κωμικής σειράς στην Κίνα.

O λόγος που κόπηκε η σειρά ήταν επειδή στο συγκεκριμένο επεισόδιο, οι δημιουργοί κατηγορούν το Hollywood ότι προσαρμόζει το περιεχόμενο ώστε να ικανοποιεί την κινεζική κυβέρνηση. Το Πεκίνο λοιπόν προχώρησε σε διαγραφή όλων των επεισοδίων της σειράς αλλά και σε οποιαδήποτε συζήτηση κάνει αναφορά στο South Park και το δίκτυο Comedy Central.

Το σενάριο όμως του επεισοδίου δεν θα έπρεπε να προκαλεί έκπληξη σε όποιον ξέρει τη σειρά και τους δημιουργούς της. Το South Park είναι μια σειρά κινουμένων σχεδίων που απευθύνεται σε ενήλικο κοινό και όσοι την παρακολουθούν γνωρίζουν ότι έχει ιδιαίτερο χιούμορ.

Ο λογαριασμός ωστόσο του South Park, απάντησε με τον δικό του τρόπο, ανεβάζοντας στο Twitter τον σύνδεσμο για να παρακολουθήσει κάποιος δωρεάν το περιβόητο επεισόδιο “Band in China”:

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!

Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

Δείτε Ακόμα