Οι βρικόλακες του Netflix!


Έχουν κυνόδοντες, τρέφονται με αίμα, έχουν εξαιρετικές δυνάμεις, αλλά φοβούνται το φως και την εκκλησία… Αυτές είναι οι έξι τηλεοπτικές σειρές του Netflix όπου συναντάμε τους τρομακτικούς βρικόλακες!

Τελευταία ενημέρωση άρθρου: 14/03/2020

 

V Wars 
Μια ασθένεια που εξαπλώνεται γρήγορα και μεταμορφώνει τους ασθενείς σε αιμοδιψή τέρατα φέρνει δύο κολλητούς σε αντιπαράθεση, σε μια μάχη για το μέλλον της ανθρωπότητας.

 

The Vampire Diaries 
Παγιδευμένοι σε σώματα εφήβων, τα εχθρευόμενα αδέρφια βαμπίρ, Στέφαν και Ντέιμον, ανταγωνίζονται για την αγάπη της ελκυστικής έφηβης Ελένα.

 

The Originals 
Η οικογένεια Μίκελσον πηγαίνει στη Νέα Ορλεάνη. Συμμαχεί με μάγισσες για να κυριαρχήσουν ξανά στην πόλη σε αυτό το spinoff της σειράς “The Vampire Diaries”.

 

Van Helsing 
Μετά από τρία χρόνια σε κώμα, η Βανέσα ξυπνά σε έναν κόσμο λεηλατημένο από τους βρικόλακες και, μαζί με μια ετερόκλητη ομάδα επιζώντων, παλεύει να παραμείνει ζωντανή.

 

Dracula
Ο θρύλος του κόμη Δράκουλα εμπλουτίζεται με νέες ιστορίες που διηγούνται τα ακραία εγκλήματα του βρικόλακα – και φέρνουν στο φως τις αδυναμίες του.

 

Immortals
Για να εκδικηθεί, η Μία που από άνθρωπος έγινε βρικόλακας προσπαθεί να εξουδετερώσει τον Ντμίτρι, έναν αρχιβρικόλακα που ψάχνει το αντικείμενο που θα τον κάνει αθάνατο.ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ