Η πρωταγωνίστρια αλλά και δημιουργός της σειράς Russian Doll, Natasha Lyonne, δήλωσε ότι έχει προγραμματιστεί και τρίτος κύκλος, όμως θα είναι ο τελευταίος.

Η Lyonne ανέφερε σε συνέντευξή της στο Hollywood Reporter ότι έχει πολύ ωραίες ιδέες μαζί με τις υπόλοιπες δημιουργούς Leslye Headland και Amy Poehler, όμως δεν θέλουν να τραβήξουν περισσότερο τη σειρά για να μη χαθεί το ενδιαφέρον των θεατών.

Η Ρωσική Κούκλα έκανε πρεμιέρα τον Φεβρουάριο του 2019 και θεωρείται μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Netflix. Στην υπόθεση της σειράς που μοιάζει αρκετά με το concept της ταινίας Groundhog Day (1993), η Nadia πέφτει σε μια μυστηριώδη κατάσταση, πηγαίνοντας ξανά και ξανά στο ίδιο πάρτι, πεθαίνοντας στο τέλος της νύχτας και ξυπνώντας την επόμενη μέρα σώα και αβλαβής!

Επίσημη ημερομηνία για τη δεύτερη σεζόν δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα από την πλατφόρμα.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!

Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Δείτε Ακόμα