Πώς απέκτησε ο “Lucifer” αυτό το κορμί;


Σε αυτό το σημείο δεν είναι κακό να παραδεχτούμε πως όταν είχε κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο teaser της τέταρτης σεζόν του Lucifer, οι περισσότεροι είχαμε σαστίσει με το σώμα του Tom Ellis.

 

Όταν το Netflix αποφάσισε να “σώσει” τη σειρά, ο ηθοποιός ήθελε να εμφανιστεί ακόμα πιο sexy και γυμνασμένος, κι όπως φάνηκε τα κατάφερε. Ο personal trainer Paolo Mascitti που ανέλαβε να τον προετοιμάσει, δήλωσε ότι για αρκετούς μήνες ο Ellis ακολουθούσε μια πολύ αυστηρή δίαιτα με πρωτεΐνη και λαχανικά και γυμναζόταν καθημερινά για τουλάχιστον μία ώρα.

O Mascitti ανέφερε επίσης ότι δεν έχει ξαναδεί πιο αφοσιωμένο αθλητή και πως ο Ellis του είχε κάνει βιντεοκλήση ακόμα και στα γενέθλια του για να του δείξει κάποιες ασκήσεις: “Ήμουν στο Μεξικό με παρέα για τα γενέθλια μου και ο Tom ήθελε οπωσδήποτε να γυμναστεί εκείνη τη μέρα, οπότε καταλήξαμε να γυμναζόμαστε παρέα από το κινητό”.

Ο Ellis, σύμφωνα με τον γυμναστή του αν και αντιμετωπίζει ένα χρόνιο πρόβλημα με τη μέση του, δεν τον εμπόδισε ποτέ να φτάσει στον στόχο του.

Κορίτσια, τι λέτε εσείς; τα κατάφερε;

 

 


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

  1. L1 14/02/2020

    M@l@k@s ακούγεται δυστυχώς ο Τομ. Μα, να παίρνει τηλέφωνο τον προπονητή του που είναι ταξίδι για τα γενέθλιά του. Έλεος μόνος του δε μπορούσε να το σηκώσει το βαράκι?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ