Ποιος ηθοποιός έχει σκοτωθεί περισσότερες φορές σε ταινίες;


Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία που διαβάζουμε για τους αγαπημένους μας ηθοποιούς, βρήκαμε και ένα που αφορά το… ρεκόρ θανάτων!Ποιος είναι ο ηθοποιός εκείνος που… κάθε τρεις και λίγο σκοτώνεται; Ποιος έχει αφήσει την τελευταία του πνοή στην οθόνη, περισσότερες φορές από κάθε άλλον;

Η απάντηση είναι ο Danny Trejo, δηλαδή ο γνωστός σε όλους μας Ματσέτε! Είναι ένας από τους ηθοποιούς με πολύ χαρακτηριστική εμφάνιση και παρά το γεγονός ότι ανήκει στους «σκληρούς» του Χόλιγουντ, αυτό δεν τον… απέτρεψε να κατακτήσει το ρεκόρ θανάτων. Σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσε το Buzz Bingo, ο Trejo έχει σκοτωθεί συνολικά επί οθόνης 65 φορές, περισσότερες από κάθε άλλο συνάδελφό του.

Danny Trejo

Τα στοιχεία προκύπτουν από τα δεδομένα του IMDb και του Cinemorgue. Στη δεύτερη θέση βρίσκουμε τον Christopher Lee με 60 θανάτους και ακολουθεί ο Lance Henriksen με 51.
Από τα ίδια στοιχεία προκύπτει ότι οι άντρες σκοτώνονται πολύ πιο συχνά (76%) από τις γυναίκες (24%).

Από τις ηθοποιούς το ρεκόρ θανάτων ανήκει στη Shelley Winters, που έχει σκοτωθεί 20 φορές και ακολουθούν η Julianne Moore (με 17) και η Jennifer Jason Leigh (με 14).

Shelley Winters

 

Διαβάστε επίσης:
Αυτές είναι οι 67 ταινίες του Netflix που θα δούμε το 2020

Αυτές είναι οι 36 τηλεοπτικές σειρές που θα μας πουν αντίο το 2020
Aυτές είναι οι πρώτες σε βαθμολογία σειρές του Netflix όλων των εποχών

 

 

 


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ