Ποιος αγαπημένος χαρακτήρας του GOT οδεύει για Witcher;


Στη δεύτερη σεζόν του The Witcher πρόκειται να δούμε αρκετούς νέους χαρακτήρες. Αν ισχύουν όσα μεταδίδουν τα ξένα ΜΜΕ, ένας συγκεκριμένος νεοεισερχόμενος πρόκειται να μας χαροποιήσει πολύ. Πρόκειται για παλιό μας γνώριμο και δεν είναι άλλος από τον Kristofer Hivju. Και αν το όνομα δεν σας λέει κάτι, να σας αποκαλύψουμε ότι είναι ο κοκκινομάλλης Tormund Giantsbane του Game of Thrones!

Πώς όμως οδηγηθήκαμε σε αυτή την είδηση; Πριν από λίγο καιρό, ο σκηνοθέτης της σειράς Stephen Surjik έκανε ένα post στο Instagram και από κάτω έβαλε τρία hashtag: ένα για τον Henry Cavill (Geralt), ένα για την Anya Chalotra (Yennefer) και ένα τρίτο για τον Kristofer Hivju. Κάποιοι παρατηρητικοί χρήστες εντόπισαν την αναφορά κι ευχήθηκαν αυτό να σημαίνει ότι στον νέο κύκλο της σειράς θα έχουμε αυτή την πολύ ενδιαφέρουσα προσθήκη.

Μάλιστα ο σκηνοθέτης έσβησε την ανάρτηση μόλις είδε ότι κάποιοι την παρατήρησαν, γεγονός που επίσης δεν πέρασε απαρατήρητο, ρίχνοντας λάδι στη φωτιά.

 

View this post on Instagram

 

SUMMER IS BACK! #france #wyndham Photo: @grymolvaerhivju

A post shared by Kristofer Hivju (@khivju) on


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ