Ποια διάσημη ηρωίδα καρτούν είναι τελικά λεσβία;


Για πολλούς ήρωες και ηρωίδες από παιδικά καρτούν που έχουν μεταφερθεί και στην οθόνη υποπτευόμαστε ότι είναι ΛΟΑΤΚΙ, ωστόσο μόνο οι δημιουργοί μπορούν να το επιβεβαιώσουν αυτό.

Αυτή τη φορά, ήρθε η επιβεβαίωση για μια ηρωίδα σε αγαπημένη σειρά καρτούν που έχουμε απολαύσει και στον κινηματογράφο. Για καιρό, όλοι σκεφτόμασταν ότι η συγκεκριμένη ηρωίδα είναι λεσβία, ωστόσο κανείς δεν το επιβεβαίωνε. Ο λόγος για τη Velma από το Scooby-Doo!

Σε ένα post στο Instagram, ο παραγωγός του Scooby-Doo, Tony Cervone θέλησε να μιλήσει ανοιχτά για την ηρωίδα.

Έγραψε λοιπόν ότι η Velma στο Mystery Incorporated δεν είναι bisexual, αλλά λεσβία: «Πάντα σχεδιάζαμε η Velma να αντιδρά κάπως περίεργα όταν έβγαινε με τον Shaggy και αυτό γιατί η συγκεκριμένη σχέση ήταν ένα λάθος». Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι η Velma είναι ζευγάρι με τη Marcie: «Αυτή ήταν η πρόθεσή μας» αποκάλυψε.

Τότε στη διαδικτυακή συζήτηση μπήκε και ο σεναριογράφος James Gunn, ο οποίος αποκάλυψε ότι στο αρχικό σενάριο της ταινίας Marcie του 2001 η ηρωίδα ήταν ξεκάθαρα γκέι και υπήρχε μάλιστα και φιλί μεταξύ Velma και Daphne. Ωστόσο τελικά αυτό δεν πέρασε, γιατί η ταινία έπρεπε να είναι κατάλληλη για όλους.


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ