Εμείς εδώ στην Ελλάδα μπορεί να μην την έχουμε στο μενού του Netflix, πρόκειται όμως για μία από τις πιο αγαπημένες σειρές της πλατφόρμας.

Ο λόγος για το The Office, το οποίο σε λίγους μήνες αποχαιρετάει το Netflix.

Το NBC παίρνει τη σειρά προκειμένου να τη διαθέσει στη δική του πλατφόρμα που ετοιμάζει και θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2021.

Τη σχετική ανακοίνωση έκανε το Netflix μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, ενώ και το NBC εξέδωσε δελτίο Τύπου που αναφέρει ότι έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα και για τις 9 σεζόν του Office. Το Netflix έγραψε ότι λυπάται που χάνει τη σειρά και ξεκαθαρίζει ότι θα την έχει μόνο μέχρι τον Ιανουάριο του 2021.

Το πλήγμα πάντως είναι τεράστιο για το Netflix γιατί σύμφωνα με στοιχεία αυτή η σειρά είναι που παρακολουθείται περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη στην πλατφόρμα. Δεύτερη είναι το Friends, που ανήκει στη WarnerMedia.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!

Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Δείτε Ακόμα