Πέθανε ο ηθοποιός Jerry Stiller


O ηθοποιός Jerry Stiller, πατέρας του Ben Stiller, πέθανε από φυσικά αίτια στα 92 του χρόνια.

Την είδηση του θανάτου του, ανακοίνωσε πριν λίγες ώρες ο γιος του στο Twitter αναφέροντας: «Με λύπη σας λέω ότι ο πατέρας μου, Jerry Stiller, πέθανε από φυσικά αίτια. Ήταν ένας σπουδαίος πατέρας και παππούς και ο πιο αφοσιωμένος σύζυγος στην Anne για περίπου 62 χρόνια. Θα μας λείψει πολύ. Σε αγαπώ μπαμπά».

Ο Jerry Stiller, ήταν γνωστός από τον ρόλο του πατέρα του George Costanza στη σειρά Seinfeld και από τον ρόλο του Arthur Spooner στη σειρά King Of Queens. Γεννημένος στη Νέα Υόρκη τον Ιούνιο του 1927 από μια φτωχή οικογένεια, ήθελε να γίνει ηθοποιός από τα οκτώ του χρόνια, όταν ο μπαμπάς του τον πήγε να παρακολουθήσει τους Αδελφούς Μαρξ στην κλασική κωμωδία A Night at the Opera. Αφού υπηρέτησε στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, έλαβε το πτυχίο του στη δραματική σχολή.

Η καριέρα του απογειώθηκε μετά τη συνάντησή του με τη σύζυγο Anne Meara το 1953, με την οποία συνεργάστηκαν επαγγελματικά και απέκτησαν δύο παιδιά, τον Ben και την Amy.


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ