Πέθανε ο 16χρονος ηθοποιός Logan Williams


Μία πολύ δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή πριν μερικές ώρες από τη μητέρα του ηθοποιού Logan Williams, αναφέροντας ότι ο 16χρονος ηθοποιός πέθανε, χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστή η αιτία του θανάτου του.

Ο Williams είχε υποδυθεί τον νεαρό Barry σε εννέα επεισόδια της σειράς The Flash, ενώ είχε παίξει και στις σειρές When Calls the Heart, Supernatural και The Whispers.

Ο πρωταγωνιστής του Flash Grant Gustin, δημοσίευσε μια φωτογραφία με το αδικοχαμένο αγόρι, γράφοντας:

«Μόλις έμαθα τα θλιβερά νέα ότι ο Logan Williams πέθανε ξαφνικά. Η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε στο πιλοτικό επεισόδιο του Flash το 2014. Ήμουν εντυπωσιασμένος όχι μόνο από το ταλέντο του Logan αλλά και από τον επαγγελματισμό του στα γυρίσματα. Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι με την οικογένεια του αυτές τις στιγμές που είμαι σίγουρος ότι είναι εξαιρετικά δύσκολες. Σας παρακαλώ να κρατήσετε στη σκέψη και στις προσευχές σας τον Logan και την οικογένεια του αυτή την περίεργη περίοδο που διανύουμε. Στέλνω την αγάπη μου σε όλους»

 


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ