Χάνει η μάνα το παιδί ο τίτλος στα ελληνικά της ταινίας που θα σχολιάσω σήμερα και χάνει κι εμένα οσονούπω το Netflix, αν συνεχίσει να μας φέρνει τόσο κακό υλικό.

Πάντα ελπίζω σε μια καλή ταινία και πάντα απογοητεύομαι. Από την άλλη χρωστάω κι ένα μεγάλο ευχαριστώ, αφού κατά τη διάρκεια προβολής των πρωτότυπων ταινιών του δικτύου, βγάζω άνετα δύο πλυντήρια σιδέρωμα, ηλεκτρική σκούπα και ξεσκονίζω δίχως έλεος για να ξορκίσω το κακό που μας βρήκε πάλι.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν τρεις κυρίες, η θεάρα Angela Bassett, την οποία λάτρεψα στο American Horror Story, η υπέρτατη Patricia Arquette και η Felicity Huffman, που δωροδόκησε το πανεπιστήμιο για να μπει η κόρη της (λυπάμαι αλλά μόνο έτσι τη θυμάμαι πλέον). Η ταινία μάλιστα, λόγω του σκανδάλου ήταν να μην προβληθεί για να “τιμωρήσει” τη Huffman, αλλά τελικά τιμώρησε εμάς.

Το story κοινότοπο όπως πάντα. Νιώθοντας αποκομμένες από τα παιδιά τους, τρεις φίλες αποφασίζουν να ταξιδέψουν μέχρι τη Νέα Υόρκη για να επανασυνδεθούν με τους ενήλικους γιους τους.

Ή εγώ είμαι τρομερά αναίσθητη ή το Netflix αποτυγχάνει παταγωδώς να κάνει μια ιστορία να σε αγγίξει. Το καστ ήταν καλό αλλά τι να το κάνεις.

Το Otherhood δεν μπορώ καν να το βάλω στην κατηγορία “βλέπεται ευχάριστα”. Τρεις μανάδες με τις οποίες δεν μπορεί να ταυτιστεί καν ο μέσος Αμερικανός, βγαίνουν και καλά από το καβούκι τους και προσπαθούν να περάσουν καλά και να τα βρουν με τους γιους τους, με τους οποίους έχουν χάσει επικοινωνία τα τελευταία χρόνια. ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΑΣ. Καταπιεσμένες και καλά μαμάδες που τα έδωσαν όλα για τα παιδιά τους και άφησαν τη δική τους ζωή, αλλά ζουν μέσα στη χλιδή, ψωνίζουν δίχως έλεος και μένουν σε ακριβά ξενοδοχεία. ΑΣΕ ΜΑΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ.

Φτιάξτε εκεί χάμω μια ταινία με Ελληνίδες μάνες που θέλουν τα ξαναβρούν με τα παιδιά τους κι εκεί θα δείτε προβολές. Κι αν δεν σας αρέσει η Ελλάδα, προχωρήστε σε άλλες χώρες της Ευρώπης που ξέρουν να παίζουν καλύτερη μπαλίτσα από τα αμερικανικά κλισέ.

Και μετά, στείλτε μου σας παρακαλώ μια επιταγή με μέρος των κερδών για να πληρώσω κάποιον να με βοηθήσει με τις δουλειές του σπιτιού γιατί θέλω να δω επιτέλους σοβαρές ταινίες. Εκτός Netflix.

 

To trailer:

 

 

 

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!

Δείτε Ακόμα