Όσκαρ 2020: Η Μπίλι Άιλις θα κάνει «ειδική εμφάνιση»


Φέτος είναι η χρονιά της! Η 18χρονη Μπίλι Άιλις πρόσφατα σάρωσε τα Γκράμι και τώρα ανακοινώθηκε ότι θα της ανήκει και η σκηνή των Όσκαρ 2020. Η νεαρή θα ερμηνεύσει ζωντανά επιτυχίες της στην τελετή των Όσκαρ, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές. Ήδη πολλά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι ενδεχομένως εκείνη τη βραδιά να ερμηνεύσει για πρώτη φορά το τραγούδι των τίτλων της νέας ταινίας Τζέιμς Μποντ No Τime Τo Die.

Τόσο η ίδια όσο και η Ακαδημία προχώρησαν στη σχετική ανακοίνωση στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέροντας απλά ότι η Άιλις θα κάνει μια «ειδική εμφάνιση» τη βραδιά των Όσκαρ. Η νεαρή από το Λος Άντζελες δεν περιλαμβάνεται στον κατάλογο των αστέρων που θα ερμηνεύσουν τραγούδια, τα οποία έχουν προταθεί για Όσκαρ στην κατηγορία του καλύτερου πρωτότυπου τραγουδιού, ανάμεσά τους και οι Έλτον Τζον, Ιντίνα Μένζελ, Σύνθια Ερίβο, Ράντι Νιούμαν και η ηθοποιός Κρίσι Μετς.

Το τραγούδι πάντως δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη ενόψει της κυκλοφορίας της ταινίας τον Απρίλιο. Τα τραγούδια των τίτλων στις ταινίες του Τζέιμς Μποντ έχουν μακρά ιστορία στα Όσκαρ. Η Αντέλ κέρδισε Όσκαρ για το καλύτερο πρωτότυπο τραγούδι το 2012 με την ταινία “Skyfall” και ο Σαμ Σμιθ το 2016 με την ταινία “Spectre”.

Τα Όσκαρ θα απονεμηθούν στις 9 Φεβρουαρίου.


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ