Ο ηθοποιός Leonardo DiCaprio, έχει αποδείξει εδώ και πολλά χρόνια τις υποκριτικές του ικανότητες και μπορεί να υποδυθεί τον οποιοδήποτε με εξαιρετικό τρόπο.

Σύμφωνα με τους συνεργάτες του, ακολουθεί πιστά τις οδηγίες των σκηνοθετών και πάντα προσπαθεί για το καλύτερο αποτέλεσμα. Στη νέα ταινία όμως του Quentin Tarantino, Once Upon A Time In Hollywood που υποδύεται τον Rick Dalton, o ηθοποιός τα βρήκε… πολύ σκούρα.

Η σκηνή εκτιμούμε ότι δεν περιέχει spoiler αλλά εσείς αποφασίζετε!

Ο κασκαντέρ Robert Alonzo που εργάζεται σε ταινίες του Hollywood για περισσότερα από 25 χρόνια, δήλωσε ότι υπήρχε μια σκηνή που δυσκόλεψε πάρα πολύ τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό.

Στη συγκεκριμένη σκηνή, ο DiCaprio κρατάει ένα φλογοβόλο όπλο και καλείται να ρίξει φωτιά σε τουλάχιστον οκτώ ηθοποιούς, μεταξύ των οποίων και ο Alonzo. Ο DiCaprio ήταν τρομερά ανήσυχος γιατί δεν ήθελε να τραυματίσει κανέναν από τους συναδέλφους του και ο Alonzo για να τον ηρεμήσει προθυμοποιήθηκε να ρίξει πρώτα σε αυτόν. Ο Alonzo εντυπωσιάστηκε από την αντίδραση του ηθοποιού, αφού ο DiCaprio αν και γνωρίζει πολύ καλά τον ρόλο των κασκαντέρ που συμμετέχουν και τις πιθανότητες ατυχήματος, ήταν σχεδόν έτοιμος να τα παρατήσει.

Η σκηνή με επιμονή και προσπάθεια ολοκληρώθηκε και είμαστε βέβαιοι ότι ο DiCaprio έχει χαρίσει σίγουρα στο κοινό μια ακόμα συγκλονιστική ερμηνεία. Στις 22 Αυγούστου, που θα προβληθεί και στη χώρα μας το Once Upon A Time In Hollywood θα ξέρουμε και πόσο πολύ δυσκολεύτηκε!

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!

Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Δείτε Ακόμα