Οι σκηνοθέτες το γύρισαν στις home made «ταινίες» μικρού μήκους


Ενώ ο περισσότερος κόσμος βρίσκεται σε καραντίνα λόγω της πανδημίας του COVID-19, σκηνοθέτες αξιοποιούν τον χρόνο για να γυρίσουν μικρού μήκους πειραματικές ταινίες χρησιμοποιώντας οτιδήποτε βρίσκεται γύρω τους στο σπίτι.

Εις εξ αυτών και ο Μάικ Μέντεζ, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει τις ταινίες τρόμου «The Gravedancers» και «Lavalantula». Ο Μέντεζ διαθέτει μια τεράστια συλλογή φιγούρων δράσης κι έτσι δημιούργησε στο YouTube Direct μία σύντομη ιστορία τρόμου με τίτλο «There Can Be Only One».

Στην stop-animation ταινία, που αναρτήθηκε στα social media, η συλλογή του Μέντεζ «ζωντανεύει» και αρχίζει να του επιτίθεται, με κορυφαία σκηνή δράσης εκείνη στην οποία μία φιγούρα του σκηνοθέτη Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο τον κυνηγά με ένα τσεκούρι!

Ο λόγος, εξηγεί η φιγούρα δράσης του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο, είναι ότι μπορεί να υπάρξει «μόνον ένας καταπληκτικός Λατινοαμερικανός σκηνοθέτης σε κάθε σπίτι» .

Ο Μάικ Μέντεζ έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter: «Η αξιοποίηση αυτού του χρόνου για να κάνετε ταινίες είναι μια θαυμάσια απόλαυση που θα συνιστούσα σε όλους».

Ο Μέντεζ δεν είναι ο μόνος σκηνοθέτης που δημιουργεί ταινίες κατά τη διάρκεια της αυτοαπομόνωσης. Ο Ντέιβιντ Σάντμπεργκ, ο οποίος σκηνοθέτησε την ταινία «Shazam!», προσφέρει το τρίλεπτο φιλμ «Shadowed» το οποίο γυρίστηκε στο σπίτι του. Η σύζυγός του, Λότα Λόστερν, πρωταγωνιστεί.


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ